Citronlaks med båndpasta vendt i grønkålspesto

Personer: 2
4


Ingredienser citronlaks:
2 stk. laksefileter4 stk. laksefileter
½ stk. løg1 stk. løg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1½ spsk. rapsolie3 spsk. rapsolie
2.5 dl madlavningsfløde5 dl madlavningsfløde
Salt og peber Salt og peber

Ingredienser grønkålspesto
112.5 g økologisk grønkål225 g økologisk grønkål
15 g Grana Pandano30 g Grana Pandano
37.5 g græskarkerner75 g græskarkerner
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1 dl olie2 dl olie
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør:
250 g frisk pasta500 g frisk pasta

Tilberedning

Fremgangsmåde pesto:
Opvarm grønkålen som anvist på folien og sigt vandet fra og pres det sidste væske ud af grønkålen. lad grønkålen køle af inden brug.
Blend derefter alle ingredienser til en pestokonsistens og smag til med salt og peber.

Fremgangsmåde citronlaks:
Skræl lange flager af citronen med en tyndskræller. Hak løget fint. Fjern skindet fra laksen og del fileterne i 3 stykker.
Forvarm en pande ved middelhøj temperatur. Tilsæt olie og svits løg og citronskal i olien i ca. 3 min. Tilsæt derefter madlavnings fløde og laksestykkerne, samt saften af en citron. Bring retten kog, og lad den simre i 5 min.
Vend forsigtigt laksene et par gange under tilberedningen.
Krydr med salt og peber.

Ved servering:
Kog båndpastaen efter anvisning på pakken. Sigt vandet fra og vend pastaen i grønkålspestoen.

Tip: Vælg økologiske ingredienser for meget mere økologi!

Citronlaks med båndpasta vendt i grønkålspesto

Tilberedning

Fremgangsmåde pesto:
Opvarm grønkålen som anvist på folien og sigt vandet fra og pres det sidste væske ud af grønkålen. lad grønkålen køle af inden brug.
Blend derefter alle ingredienser til en pestokonsistens og smag til med salt og peber.

Fremgangsmåde citronlaks:
Skræl lange flager af citronen med en tyndskræller. Hak løget fint. Fjern skindet fra laksen og del fileterne i 3 stykker.
Forvarm en pande ved middelhøj temperatur. Tilsæt olie og svits løg og citronskal i olien i ca. 3 min. Tilsæt derefter madlavnings fløde og laksestykkerne, samt saften af en citron. Bring retten kog, og lad den simre i 5 min.
Vend forsigtigt laksene et par gange under tilberedningen.
Krydr med salt og peber.

Ved servering:
Kog båndpastaen efter anvisning på pakken. Sigt vandet fra og vend pastaen i grønkålspestoen.

Tip: Vælg økologiske ingredienser for meget mere økologi!


Personer:


Ingredienser citronlaks:
2 stk. laksefileter4 stk. laksefileter
½ stk. løg1 stk. løg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1½ spsk. rapsolie3 spsk. rapsolie
2.5 dl madlavningsfløde5 dl madlavningsfløde
Salt og peber Salt og peber

Ingredienser grønkålspesto
112.5 g økologisk grønkål225 g økologisk grønkål
15 g Grana Pandano30 g Grana Pandano
37.5 g græskarkerner75 g græskarkerner
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1 dl olie2 dl olie
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør:
250 g frisk pasta500 g frisk pasta


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.