Citron/peber kylling

Personer: 2
4


2 stk. kyllingeoverlår4 stk. kyllingeoverlår

Marinade til kyllingeoverlår
½ dl rødvinseddike1 dl rødvinseddike
1 stk. økologisk citron2 stk. økologiske citroner
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
1 bundt basilikum2 bundter basilikum
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ dl peber1 dl peber

Tilbehør
¼ stk. hvidkål½ stk. hvidkål
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 stk. løg2 stk. løg
1 spsk. karryketchup2 spsk. karryketchup
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
1½ dl piskefløde3 dl piskefløde
½ tsk. revet muskatnød1 tsk. revet muskatnød

Tilberedning

Riv og pres citronsaft og citronskal, hak basilikum groft og knus peberkorn i morter. Bland sammen med de øvrige ingredienser til marinaden til kyllingeoverlårene og hæld i en frysepose. Put kyllingelårene i posen og bind knude. Ælt marinaden og kyllingelårene godt rundt og læg posen på køl (helst et døgn) eller minimum en time. Læg kyllingelårene sammen med marinaden i et ildfast fad og sæt fadet i forvarmet 200 grader varm ovn i 30 minutter. Husk at hold øje med kyllingen undervejs. Bliver det for varmt, skrues der ned til 180 grader.
I mens laves hvidkålsblandingen. Snit hvidløg og hvidkål fint og skær løg i skiver. Løg, hvidløg og hvidkål sauteres af i olivenolie på en pande, tilsæt karryketchup og rør det igennem. Tilsæt fløde og revet muskatnød og lad retten koge op og koge lidt ind. Tag fadet med kyllingelårene ud af ovnen og anret på 4 tallerkener og hæld til sidst hvidkålsblandingen over retten. Serveres straks.

Citron/peber kylling

Tilberedning

Riv og pres citronsaft og citronskal, hak basilikum groft og knus peberkorn i morter. Bland sammen med de øvrige ingredienser til marinaden til kyllingeoverlårene og hæld i en frysepose. Put kyllingelårene i posen og bind knude. Ælt marinaden og kyllingelårene godt rundt og læg posen på køl (helst et døgn) eller minimum en time. Læg kyllingelårene sammen med marinaden i et ildfast fad og sæt fadet i forvarmet 200 grader varm ovn i 30 minutter. Husk at hold øje med kyllingen undervejs. Bliver det for varmt, skrues der ned til 180 grader.
I mens laves hvidkålsblandingen. Snit hvidløg og hvidkål fint og skær løg i skiver. Løg, hvidløg og hvidkål sauteres af i olivenolie på en pande, tilsæt karryketchup og rør det igennem. Tilsæt fløde og revet muskatnød og lad retten koge op og koge lidt ind. Tag fadet med kyllingelårene ud af ovnen og anret på 4 tallerkener og hæld til sidst hvidkålsblandingen over retten. Serveres straks.


Personer:


2 stk. kyllingeoverlår4 stk. kyllingeoverlår

Marinade til kyllingeoverlår
½ dl rødvinseddike1 dl rødvinseddike
1 stk. økologisk citron2 stk. økologiske citroner
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
1 bundt basilikum2 bundter basilikum
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ dl peber1 dl peber

Tilbehør
¼ stk. hvidkål½ stk. hvidkål
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 stk. løg2 stk. løg
1 spsk. karryketchup2 spsk. karryketchup
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
1½ dl piskefløde3 dl piskefløde
½ tsk. revet muskatnød1 tsk. revet muskatnød


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.