Clubsandwich med fuldkorn og grønt

Personer: 1


¾ skive fuldkornssandwichbrød1½ skive fuldkornssandwichbrød
½ g kyllingebrystfilet70 g kyllingebrystfilet
1 tsk. olie stegning2 tsk. olie stegning
¼ tsk. paprika½ tsk. paprika
⅛ tsk. groft salt¼ tsk. groft salt
1 skive bacon2 skiver bacon
12.5 g baby leaves25 g baby leaves
2.5 skiver agurk5 skiver agurk
½ stk. tomat1 stk. tomat
¼ stk. rødløg½ stk. rødløg

Dressing
1 spsk. skyr2 spsk. skyr
¼ tsk. karry½ tsk. karry

Tilbehør
½ stk. pære1 stk. pære

Tilberedning

Krydr kyllingebrystfileten med 1⁄4 tsk. groft salt og paprika og steg den i olie på en pande i ca. 8 minutter. Tag kyllingen af panden og afkøl.

Steg baconen på en tør pande til det er sprødt og læg det efterfølgende på et stykke køkkenrulle.

Skyl salaten, rens grøntsagerne og skær agurk, tomat og rødløg i tynde skiver. Skær kyllingen i skiver.

Bland en dressing af skyr og karry.

Rist brødet let.

Smør den ene skive brød med en del af dressingen og anret salat, kylling, grønt, løg og bacon ovenpå. Smør det resterende dressing på det sidste halve stykke brød og læg på skrå på toppen.

Server med en pære.

Tips
Steg en pakke med 2 kyllingebrystfileter – så er der til 4 sandwich.

Clubsandwich med fuldkorn og grønt

Tilberedning

Krydr kyllingebrystfileten med 1⁄4 tsk. groft salt og paprika og steg den i olie på en pande i ca. 8 minutter. Tag kyllingen af panden og afkøl.

Steg baconen på en tør pande til det er sprødt og læg det efterfølgende på et stykke køkkenrulle.

Skyl salaten, rens grøntsagerne og skær agurk, tomat og rødløg i tynde skiver. Skær kyllingen i skiver.

Bland en dressing af skyr og karry.

Rist brødet let.

Smør den ene skive brød med en del af dressingen og anret salat, kylling, grønt, løg og bacon ovenpå. Smør det resterende dressing på det sidste halve stykke brød og læg på skrå på toppen.

Server med en pære.

Tips
Steg en pakke med 2 kyllingebrystfileter – så er der til 4 sandwich.


Personer: 1


¾ skive fuldkornssandwichbrød1½ skive fuldkornssandwichbrød
½ g kyllingebrystfilet70 g kyllingebrystfilet
1 tsk. olie stegning2 tsk. olie stegning
¼ tsk. paprika½ tsk. paprika
⅛ tsk. groft salt¼ tsk. groft salt
1 skive bacon2 skiver bacon
12.5 g baby leaves25 g baby leaves
2.5 skiver agurk5 skiver agurk
½ stk. tomat1 stk. tomat
¼ stk. rødløg½ stk. rødløg

Dressing
1 spsk. skyr2 spsk. skyr
¼ tsk. karry½ tsk. karry

Tilbehør
½ stk. pære1 stk. pære


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.