Cuvette med chilimayo, chili og chips

Personer: 2
4


½ stk. cuvettestege1 stk. cuvettestege
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Chilimayo
1 dl mayonnaise2 dl mayonnaise
½ dl ketchup1 dl ketchup
½ dl chilisauce1 dl chilisauce
½ stk. citron1 stk. citron

Chips
8 stk. kartofler16 stk. kartofler
¼ l vindruekerneolie½ l vindruekerneolie
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
salt salt

Tilbehør
½ bakke blandet grøn salat1 bakke blandet grøn salat

Tilberedning

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver. Læg dem evt. i koldt vand i en time (kan undlades). Det vigtigste er, at kartoflerne er tørre når du går i gang med at stege dem i olien. Varm olien op i en høj gryde. For at checke om olien er varm nok, tager du en tændstik uden svovl. Bruser det rundt om tændstikken, er olien klar til brug. Læg lidt kartoffelskiver i olien ad gangen og steg dem til de er gyldne og sprøde. Læg en hel chili eller to ned sammen med olien, det giver en god og lidt krydret smag. Husk at skære et snit i chillierne, da de ellers eksploderer. Tag kartoflerne op med en hulsi når de er færdige og læg dem på køkkenrulle. Drys straks med salt. Gentag til du har lavet alle kartoffelchips.

Cuvetten krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad tilsat lidt olie. Sæt fadet i en 200 grader forvarmet ovn i 10 minutter på den ene side. Tag stegen ud af ovnen og vend den. Steges i 10 minutter i ovnen på den anden side. Tag cuvetten ud af ovnen og over på et bræt. Lad kødet hvile i 20 minutter.

Imens laves chilimayo. Pres citronsaft og rør sammen med alle øvrige ingredienser. Stil det køligt. Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte.

Når kødet har hvilet i 30 minutter, skæres det ud i tynde skiver og serveres med salat, chips og chilimayo.

Cuvette med chilimayo, chili og chips

Tilberedning

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver. Læg dem evt. i koldt vand i en time (kan undlades). Det vigtigste er, at kartoflerne er tørre når du går i gang med at stege dem i olien. Varm olien op i en høj gryde. For at checke om olien er varm nok, tager du en tændstik uden svovl. Bruser det rundt om tændstikken, er olien klar til brug. Læg lidt kartoffelskiver i olien ad gangen og steg dem til de er gyldne og sprøde. Læg en hel chili eller to ned sammen med olien, det giver en god og lidt krydret smag. Husk at skære et snit i chillierne, da de ellers eksploderer. Tag kartoflerne op med en hulsi når de er færdige og læg dem på køkkenrulle. Drys straks med salt. Gentag til du har lavet alle kartoffelchips.

Cuvetten krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad tilsat lidt olie. Sæt fadet i en 200 grader forvarmet ovn i 10 minutter på den ene side. Tag stegen ud af ovnen og vend den. Steges i 10 minutter i ovnen på den anden side. Tag cuvetten ud af ovnen og over på et bræt. Lad kødet hvile i 20 minutter.

Imens laves chilimayo. Pres citronsaft og rør sammen med alle øvrige ingredienser. Stil det køligt. Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte.

Når kødet har hvilet i 30 minutter, skæres det ud i tynde skiver og serveres med salat, chips og chilimayo.


Personer:


½ stk. cuvettestege1 stk. cuvettestege
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Chilimayo
1 dl mayonnaise2 dl mayonnaise
½ dl ketchup1 dl ketchup
½ dl chilisauce1 dl chilisauce
½ stk. citron1 stk. citron

Chips
8 stk. kartofler16 stk. kartofler
¼ l vindruekerneolie½ l vindruekerneolie
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
salt salt

Tilbehør
½ bakke blandet grøn salat1 bakke blandet grøn salat


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.