Cuvettesteg med sæsongrønt

Personer: 2
4


½ stk. cuvettestege1 stk. cuvettestege
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
½ bundt asparges1 bundt asparges
¼ stk. blomkålshoved½ stk. blomkålshoved
½ bundt radise1 bundt radise
½ bakke salatmix1 bakke salatmix
½ stk. broccoli1 stk. broccoli

Dressing til tilbehør
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
¼ dl hvidvinseddike½ dl hvidvinseddike
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Cuvetten krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad tilsat lidt olie. Sæt fadet i en 200 grader forvarmet ovn og steg i 10 minutter på den ene side. Tag stegen ud af ovnen og vend den. Steges i 10 minutter på den anden side. Tag cuvetten ud af ovnen og over på et bræt. Lad kødet hvile i 20 minutter.

Imens laves tilbehøret. Bland alle dressing ingredienserne sammen. Skyl salatblandingen og lad den dryppe af i en sigte. Snit blomkål fint sammen med radiserne. Asparges snittes i grove stykker. Skær broccolien ud i små buketter. Læg alle grøntsagerne op i en skål. Vend dressingen sammen med grøntsagerne. Anret baby salatmix på 4 tallerkener. Når kødet har hvilet i 20 minutter, skæres det i tynde skiver. Anret kødet og grøntsagstilbehøret på tallerkenerne. Servér straks

Cuvettesteg med sæsongrønt

Tilberedning

Cuvetten krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad tilsat lidt olie. Sæt fadet i en 200 grader forvarmet ovn og steg i 10 minutter på den ene side. Tag stegen ud af ovnen og vend den. Steges i 10 minutter på den anden side. Tag cuvetten ud af ovnen og over på et bræt. Lad kødet hvile i 20 minutter.

Imens laves tilbehøret. Bland alle dressing ingredienserne sammen. Skyl salatblandingen og lad den dryppe af i en sigte. Snit blomkål fint sammen med radiserne. Asparges snittes i grove stykker. Skær broccolien ud i små buketter. Læg alle grøntsagerne op i en skål. Vend dressingen sammen med grøntsagerne. Anret baby salatmix på 4 tallerkener. Når kødet har hvilet i 20 minutter, skæres det i tynde skiver. Anret kødet og grøntsagstilbehøret på tallerkenerne. Servér straks


Personer:


½ stk. cuvettestege1 stk. cuvettestege
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
½ bundt asparges1 bundt asparges
¼ stk. blomkålshoved½ stk. blomkålshoved
½ bundt radise1 bundt radise
½ bakke salatmix1 bakke salatmix
½ stk. broccoli1 stk. broccoli

Dressing til tilbehør
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
¼ dl hvidvinseddike½ dl hvidvinseddike
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.