Dansk ungkvæg filet

Personer: 2
4


500 g ungkvæg filet1000 g ungkvæg filet
½ bundt estragon1 bundt estragon
2.5 stk. chilifrugter5 stk. chilifrugter
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
100 g smør200 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
Kartoffel Kartoffel
1 bakke salatmix2 bakker salatmix
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
1 spsk. balsamico2 spsk. balsamico
½ dl vindruekerneolie1 dl vindruekerneolie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Fileten krydres med salt og peber og brunes hårdt af i olivenolie på en pande og lægges over i et ildfast fad sammen med smør, estragon og tørrede chili.

Sæt stegen ind i en 210 grader forvarmet ovn i 35 minutter. Hvert 10. minut hældes fedtstoffet henover stegen.

Efter de 35 minutter vil stegen være medium rare. Hvis man ønsker den mindre rød, skal stegen have yderligere 10 minutter.

Tag stegen ud og stil den til hvile 30 min.

Kog kartoflerne i 20 minutter. Brug en gaffel til at knuse dem. Moses groft. Tilsæt fedtstoffet fra bradepanden samt salt og peber.

Bland alle ingredienserne til salatdressingen i en flaske og
ryst det godt sammen. Skyl salaten og vend den med dressingen.

Tips
Som grundregel skal man altid tjekke om kødet er færdigt, da ovne er meget forskellige i deres varmetemperaturer.

Dansk ungkvæg filet

Tilberedning

Fileten krydres med salt og peber og brunes hårdt af i olivenolie på en pande og lægges over i et ildfast fad sammen med smør, estragon og tørrede chili.

Sæt stegen ind i en 210 grader forvarmet ovn i 35 minutter. Hvert 10. minut hældes fedtstoffet henover stegen.

Efter de 35 minutter vil stegen være medium rare. Hvis man ønsker den mindre rød, skal stegen have yderligere 10 minutter.

Tag stegen ud og stil den til hvile 30 min.

Kog kartoflerne i 20 minutter. Brug en gaffel til at knuse dem. Moses groft. Tilsæt fedtstoffet fra bradepanden samt salt og peber.

Bland alle ingredienserne til salatdressingen i en flaske og
ryst det godt sammen. Skyl salaten og vend den med dressingen.

Tips
Som grundregel skal man altid tjekke om kødet er færdigt, da ovne er meget forskellige i deres varmetemperaturer.


Personer:


500 g ungkvæg filet1000 g ungkvæg filet
½ bundt estragon1 bundt estragon
2.5 stk. chilifrugter5 stk. chilifrugter
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
100 g smør200 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
Kartoffel Kartoffel
1 bakke salatmix2 bakker salatmix
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
1 spsk. balsamico2 spsk. balsamico
½ dl vindruekerneolie1 dl vindruekerneolie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.