Dyreragout

Personer: 2
4


200 g dyrekød i tern400 g dyrekød i tern
15 g smør30 g smør
½ stk. løg1 stk. løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1 spsk. mel2 spsk. mel
5 tsk. enebær10 tsk. enebær
1.25 dl rødvin2.5 dl rødvin
1 stk. laurbærblad2 stk. laurbærblade
½ stængel timian1 stængel timian
½ spsk. sennep1 spsk. sennep
Salt og peber Salt og peber
100 g markchampignoner200 g markchampignoner
½ dl piskefløde1 dl piskefløde

Tilberedning

Dyrekødet brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber. Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og rør til det er opsuget. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog. Tilsæt derefter sennep som røres ud, bouillon og krydderier. Knus enebærene. Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten 20 minutter. Tilsæt fløden og lad retten koge videre i 10-20 min. til kødet er mørt.

Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten.

Tilbehør
Serveres med en grov kartoffel/sellerimos og syltede tranebær.

God appetit!

Dyreragout

Tilberedning

Dyrekødet brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber. Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og rør til det er opsuget. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog. Tilsæt derefter sennep som røres ud, bouillon og krydderier. Knus enebærene. Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten 20 minutter. Tilsæt fløden og lad retten koge videre i 10-20 min. til kødet er mørt.

Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten.

Tilbehør
Serveres med en grov kartoffel/sellerimos og syltede tranebær.

God appetit!


Personer:


200 g dyrekød i tern400 g dyrekød i tern
15 g smør30 g smør
½ stk. løg1 stk. løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1 spsk. mel2 spsk. mel
5 tsk. enebær10 tsk. enebær
1.25 dl rødvin2.5 dl rødvin
1 stk. laurbærblad2 stk. laurbærblade
½ stængel timian1 stængel timian
½ spsk. sennep1 spsk. sennep
Salt og peber Salt og peber
100 g markchampignoner200 g markchampignoner
½ dl piskefløde1 dl piskefløde


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.