Farspande med tomater, kartofler og courgetter

Personer: 4


Fars
225 g hakket grisekød 3-7%450 g hakket grisekød 3-7%
½ stk. æg1 stk. æg
1 dl bouillon2 dl bouillon
1½ spsk. hvedemel3 spsk. hvedemel
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
Timian Timian
½ stk. løg1 stk. løg

Kartofler
125 g kartofler250 g kartofler
¼ tsk. salt til kogning½ tsk. salt til kogning

Grøntsager
250 g tomater500 g tomater
1 stk. squash2 stk. squash
½ tsk. olie1 tsk. olie
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
Peber Peber

Tilbehør
150 g fuldkornsbrød300 g fuldkornsbrød

Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Kog kartoflerne i vand tilsat ½ tsk. fint salt i 10-15 minutter til de er møre.

Rør det hakkede kød med æg, bouillon, mel, ½ tsk. fint salt, peber og hakket løg.

Mos de kogte kartoflerne og rør dem i farsen sammen med et drys timian.

Skær halvdelen af tomater og squash i skiver og læg dem taglagt i et ovnfast fad.

Drys med ½ tsk. fint salt og peber, læg farsen over og fordel resten af de skivede grøntsager på. Pensl med olie, drys med ½ tsk. fint salt og peber samt lidt timian og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Læg alufolie over fadet de sidste 20 minutter, så retten ikke bliver for mørk.

Serveres med fuldkornsbrød.

Farspande med tomater, kartofler og courgetter

Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Kog kartoflerne i vand tilsat ½ tsk. fint salt i 10-15 minutter til de er møre.

Rør det hakkede kød med æg, bouillon, mel, ½ tsk. fint salt, peber og hakket løg.

Mos de kogte kartoflerne og rør dem i farsen sammen med et drys timian.

Skær halvdelen af tomater og squash i skiver og læg dem taglagt i et ovnfast fad.

Drys med ½ tsk. fint salt og peber, læg farsen over og fordel resten af de skivede grøntsager på. Pensl med olie, drys med ½ tsk. fint salt og peber samt lidt timian og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Læg alufolie over fadet de sidste 20 minutter, så retten ikke bliver for mørk.

Serveres med fuldkornsbrød.


Personer: 4


Fars
225 g hakket grisekød 3-7%450 g hakket grisekød 3-7%
½ stk. æg1 stk. æg
1 dl bouillon2 dl bouillon
1½ spsk. hvedemel3 spsk. hvedemel
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
Timian Timian
½ stk. løg1 stk. løg

Kartofler
125 g kartofler250 g kartofler
¼ tsk. salt til kogning½ tsk. salt til kogning

Grøntsager
250 g tomater500 g tomater
1 stk. squash2 stk. squash
½ tsk. olie1 tsk. olie
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
Peber Peber

Tilbehør
150 g fuldkornsbrød300 g fuldkornsbrød


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.