Fasanfilet med provencalsk pasta

Personer: 2
4


2 stk. fasanfileter4 stk. fasanfileter
30 g bacon60 g bacon
olie til stegning olie til stegning
¼ l fløde½ l fløde
½ bundt oregano1 bundt oregano
½ spsk. tranebær1 spsk. tranebær
100 g basilikum200 g basilikum
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ spsk. muskatnød1 spsk. muskatnød
250 g pastaskruer500 g pastaskruer
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Fasanfileterne krydres med salt og peber og steges i en høj pande med lidt olie sammen med baconskiver i 3-4 minutter på hver side. Tag baconskiverne af panden når de er sprøde og gyldne. Tag fasanfileterne af panden og lad dem hvile. Imens koges pastaen efter anvisning på pakken, men hæld vandet fra pastaen når der er 5 minutter til de er færdigkogte. Mens pastaen koger, tag en ny gryde og tilsæt fløde, oregano, tranebær, oliven, revet skal fra 1 citron og revet muskatnød. Lad det hele koge op og kog saucen ind til det halve. Når vandet fra pastaen er hældt fra, vendes saucen sammen med pastaen og simrer videre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Anret fasanfileterne på tallerkener sammen med provencalsk pastaret.
Serveres straks.

Fasanfilet med provencalsk pasta

Tilberedning

Fasanfileterne krydres med salt og peber og steges i en høj pande med lidt olie sammen med baconskiver i 3-4 minutter på hver side. Tag baconskiverne af panden når de er sprøde og gyldne. Tag fasanfileterne af panden og lad dem hvile. Imens koges pastaen efter anvisning på pakken, men hæld vandet fra pastaen når der er 5 minutter til de er færdigkogte. Mens pastaen koger, tag en ny gryde og tilsæt fløde, oregano, tranebær, oliven, revet skal fra 1 citron og revet muskatnød. Lad det hele koge op og kog saucen ind til det halve. Når vandet fra pastaen er hældt fra, vendes saucen sammen med pastaen og simrer videre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Anret fasanfileterne på tallerkener sammen med provencalsk pastaret.
Serveres straks.


Personer:


2 stk. fasanfileter4 stk. fasanfileter
30 g bacon60 g bacon
olie til stegning olie til stegning
¼ l fløde½ l fløde
½ bundt oregano1 bundt oregano
½ spsk. tranebær1 spsk. tranebær
100 g basilikum200 g basilikum
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ spsk. muskatnød1 spsk. muskatnød
250 g pastaskruer500 g pastaskruer
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.