Fersk laksefilet

Personer: 2
4


½ stk. hel fersk laksefilet1 stk. hel fersk laksefilet
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. sukker1 spsk. sukker
1 stk. økologisk citron2 stk. økologiske citroner
¼ flaske hvidvin½ flaske hvidvin
75 g smør150 g smør

Svampe og spinat a la creme
½ pose frisk spinat1 pose frisk spinat
1 bakke svampe2 bakker svampe
¼ l piskefløde½ l piskefløde
½ stk. skalotteløg1 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. ingefær1 stk. ingefær
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron

Tilberedning

Kom laksefileten i et ildfast fad og smør den med dijonsennep. Kom sukker henover. Riv skallen fra to citroner og drys ovenpå. Dernæst presses citronsaften udover fileten og der tilsættes hvidvin og smør.

Lad fadet stå ½ time og trække inden det sættes i en 180 grader forvarmet ovn i 10 minutter. Hæld væden ind over laksen hvert 5. minut.

Skalotteløg og hvidløg sauteres i en gryde i 5 minutter sammen
med revet ingefær, ca. en tommeltot størrelse. Rens champignonerne og skær bunden af. Kom dem derefter ned i gryden sammen med den revne skal fra en citron. Kom fløden i og lad det reducere i ca. 8 minutter – til den er cremet.

Spinaten sauteres på en pande, og der kommes salt og peber henover. Herefter tages spinaten i en sigte. Pres så meget væde fra som muligt.

Derefter blandes spinaten med svampene og der toppes med basilikumblade.

Fersk laksefilet

Tilberedning

Kom laksefileten i et ildfast fad og smør den med dijonsennep. Kom sukker henover. Riv skallen fra to citroner og drys ovenpå. Dernæst presses citronsaften udover fileten og der tilsættes hvidvin og smør.

Lad fadet stå ½ time og trække inden det sættes i en 180 grader forvarmet ovn i 10 minutter. Hæld væden ind over laksen hvert 5. minut.

Skalotteløg og hvidløg sauteres i en gryde i 5 minutter sammen
med revet ingefær, ca. en tommeltot størrelse. Rens champignonerne og skær bunden af. Kom dem derefter ned i gryden sammen med den revne skal fra en citron. Kom fløden i og lad det reducere i ca. 8 minutter – til den er cremet.

Spinaten sauteres på en pande, og der kommes salt og peber henover. Herefter tages spinaten i en sigte. Pres så meget væde fra som muligt.

Derefter blandes spinaten med svampene og der toppes med basilikumblade.


Personer:


½ stk. hel fersk laksefilet1 stk. hel fersk laksefilet
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. sukker1 spsk. sukker
1 stk. økologisk citron2 stk. økologiske citroner
¼ flaske hvidvin½ flaske hvidvin
75 g smør150 g smør

Svampe og spinat a la creme
½ pose frisk spinat1 pose frisk spinat
1 bakke svampe2 bakker svampe
¼ l piskefløde½ l piskefløde
½ stk. skalotteløg1 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. ingefær1 stk. ingefær
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.