Flæskesteg med ratatouille

Personer: 2
4


Flæskesteg
¾ kg flæskesteg1½ kg flæskesteg
Salt og peber Salt og peber

Ratatouille
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
½ stk. squash1 stk. squash
½ stk. gul peberfrugt1 stk. gul peberfrugt
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ stk. løg1 stk. løg
1 stk. tomat2 stk. tomater
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ spsk. olie1 spsk. olie
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
⅛ bundt timian¼ bundt timian

Tilberedning

Flæskesteg
Find et stegetermometer og en bradepande med rist frem. Gnid sværen med salt. Vær omhyggelig med, at der kommer salt ned mellem alle sværene. Læg flæskestegen på risten. Flæskestegen skal ligge så lige som muligt. Læg evt. stanniol under stegen så den er lige høj over det hele. Hæld vand i bradepanden. Stil stegetermometeret på 55 grader. Stik stegetermometeret ind i siden af stegen. Termometeret skal nå ind midt i stegen. Hvis du ikke har et stegetermometer følg da tilberedningsinstruktionen på indpakningen. Sæt bradepanden med stegen på en bageplade midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader. Lad stegen stege til stegetermometeret viser 55 grader. Mærk med en gaffel om sværen er sprød. Stil stegetermometeret på 65 grader. Hvis sværen er sprød, skal stegen stege videre til stegetermometeret vises 65 grader. Hvis sværen ikke er sprød skal ovnen skrues op på 250 grader, og stegen skal stege videre, til stegetermometeret viser 65 grader. Tag stegen ud af ovnen.

Ratatouille
Skyl alle grøntsagerne. Fjern kernerne fra peberfrugterne. Pil løg og hvidløg. Skær alle grøntsagerne ud i tern og læg dem i skålen. Skyl og hak timian og basilikum.
Varm olie i en høj gryde ved god varme. Hæld alle de hakkede grøntsager op i gryden. Svits grøntsagerne under omrøring i et par minutter, og skru herefter ned til lav varme. Hæld de flåede tomater, timian og basilikum i gryden. Lad retten simre i ca. 30 minutter ved lav varme, mens du husker at røre i gryden ofte.

Skær kødet i skiver med en svær på hver skive og servér ratatouille til.

Flæskesteg med ratatouille

Tilberedning

Flæskesteg
Find et stegetermometer og en bradepande med rist frem. Gnid sværen med salt. Vær omhyggelig med, at der kommer salt ned mellem alle sværene. Læg flæskestegen på risten. Flæskestegen skal ligge så lige som muligt. Læg evt. stanniol under stegen så den er lige høj over det hele. Hæld vand i bradepanden. Stil stegetermometeret på 55 grader. Stik stegetermometeret ind i siden af stegen. Termometeret skal nå ind midt i stegen. Hvis du ikke har et stegetermometer følg da tilberedningsinstruktionen på indpakningen. Sæt bradepanden med stegen på en bageplade midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader. Lad stegen stege til stegetermometeret viser 55 grader. Mærk med en gaffel om sværen er sprød. Stil stegetermometeret på 65 grader. Hvis sværen er sprød, skal stegen stege videre til stegetermometeret vises 65 grader. Hvis sværen ikke er sprød skal ovnen skrues op på 250 grader, og stegen skal stege videre, til stegetermometeret viser 65 grader. Tag stegen ud af ovnen.

Ratatouille
Skyl alle grøntsagerne. Fjern kernerne fra peberfrugterne. Pil løg og hvidløg. Skær alle grøntsagerne ud i tern og læg dem i skålen. Skyl og hak timian og basilikum.
Varm olie i en høj gryde ved god varme. Hæld alle de hakkede grøntsager op i gryden. Svits grøntsagerne under omrøring i et par minutter, og skru herefter ned til lav varme. Hæld de flåede tomater, timian og basilikum i gryden. Lad retten simre i ca. 30 minutter ved lav varme, mens du husker at røre i gryden ofte.

Skær kødet i skiver med en svær på hver skive og servér ratatouille til.


Personer:


Flæskesteg
¾ kg flæskesteg1½ kg flæskesteg
Salt og peber Salt og peber

Ratatouille
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
½ stk. squash1 stk. squash
½ stk. gul peberfrugt1 stk. gul peberfrugt
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ stk. løg1 stk. løg
1 stk. tomat2 stk. tomater
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ spsk. olie1 spsk. olie
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
⅛ bundt timian¼ bundt timian


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.