Glutenfri flettet pestobrød


½ pakke glutenfri lys brødblanding1 pakke glutenfri lys brødblanding
160 ml vand320 ml vand
12.5 g gær25 g gær
22.5 g olivenolie45 g olivenolie
1½ g salt3 g salt
pesto pesto
parmesan parmesan

Tilberedning

Opvarm ovnen på 200 grader og placer en rugbrødsform her i, så den varmes med.

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker, olie og salt til blandingen og rør grundigt rundt. Under omrøring tilsættes brødblandingen. Ælt dejen grundigt i omkring 5 minutter.

Rul dejen ud til en stor aflang firkant med en tykkelse på ca. 2-3 mm.
Fordel pestoen over hele brødet i et tyndt lag, husk at kom godt ud i kanten. Riv parmesanost over i et tyndt men jævnt lag.

Rul sammen på den korte led, så du får den korteste og tykkest mulige pølse. Skær den op på midten på den lange led. Pres de to pølser sammen i den ene ende og sno dem nu sammen. Hold gerne lidt fast omkring dem, så de ikke skiller for meget ad. Man får det pæneste resultat ved at dreje dejen lidt sådan at brødet får siden med pesto op ad.

Tag din rugbrødsform ud af ovnen og kom forsigtigt brødet her i. Lad brødet hæve i den varme form i ca. 60 minutter.

Kom brødet i formen i ovnen og lad det bage på 200 grader i ca. 15-18 minutter. Er du i tvivl, kan du banke på toppen af brødet, det er klar, når du hører en hul lyd.

Brødet er bedst, når det serveres som nybagt, men kan også sagtens serveres uden at blive lunet dagen efter.


Glutenfri flettet pestobrød

Tilberedning

Opvarm ovnen på 200 grader og placer en rugbrødsform her i, så den varmes med.

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker, olie og salt til blandingen og rør grundigt rundt. Under omrøring tilsættes brødblandingen. Ælt dejen grundigt i omkring 5 minutter.

Rul dejen ud til en stor aflang firkant med en tykkelse på ca. 2-3 mm.
Fordel pestoen over hele brødet i et tyndt lag, husk at kom godt ud i kanten. Riv parmesanost over i et tyndt men jævnt lag.

Rul sammen på den korte led, så du får den korteste og tykkest mulige pølse. Skær den op på midten på den lange led. Pres de to pølser sammen i den ene ende og sno dem nu sammen. Hold gerne lidt fast omkring dem, så de ikke skiller for meget ad. Man får det pæneste resultat ved at dreje dejen lidt sådan at brødet får siden med pesto op ad.

Tag din rugbrødsform ud af ovnen og kom forsigtigt brødet her i. Lad brødet hæve i den varme form i ca. 60 minutter.

Kom brødet i formen i ovnen og lad det bage på 200 grader i ca. 15-18 minutter. Er du i tvivl, kan du banke på toppen af brødet, det er klar, når du hører en hul lyd.

Brødet er bedst, når det serveres som nybagt, men kan også sagtens serveres uden at blive lunet dagen efter.



Personer:


½ pakke glutenfri lys brødblanding1 pakke glutenfri lys brødblanding
160 ml vand320 ml vand
12.5 g gær25 g gær
22.5 g olivenolie45 g olivenolie
1½ g salt3 g salt
pesto pesto
parmesan parmesan


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.