Flutes med parmesandrys

2 flutes
50 g hvedemel100 g hvedemel
87.5 g fuldkornshvedemel175 g fuldkornshvedemel
1.25 tsk. bagepulver2.5 tsk. bagepulver
½ spsk. rapsolie1 spsk. rapsolie
⅞ dl minimælk1.75 dl minimælk
½ stk. æg til pensling½ stk. æg til pensling
1 spsk. revet parmesanost2 spsk. revet parmesanost
Tilberedning
Bland mel og bagepulver. Tilsæt olie og mælk og ælt dejen sammen. Del dejen i 2 portioner og rul hver portion ud til et langt flute. Læg flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og skær dybe furer med en kniv, så hver flute er delt i 8 stykker. Pisk ægget sammen og pensl flutene. Drys reven parmesan på.Bag flutene gyldne ved 200 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.
I stedet for parmesan kan der bruges kommen eller rosmarin. Brødene smager bedst friskbagte og egner sig ikke til at blive gemt til næste dag.
Flutes med parmesandrys

Tilberedning
Bland mel og bagepulver. Tilsæt olie og mælk og ælt dejen sammen. Del dejen i 2 portioner og rul hver portion ud til et langt flute. Læg flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og skær dybe furer med en kniv, så hver flute er delt i 8 stykker. Pisk ægget sammen og pensl flutene. Drys reven parmesan på.Bag flutene gyldne ved 200 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.
I stedet for parmesan kan der bruges kommen eller rosmarin. Brødene smager bedst friskbagte og egner sig ikke til at blive gemt til næste dag.
Personer: 2 flutes
50 g hvedemel100 g hvedemel
87.5 g fuldkornshvedemel175 g fuldkornshvedemel
1.25 tsk. bagepulver2.5 tsk. bagepulver
½ spsk. rapsolie1 spsk. rapsolie
⅞ dl minimælk1.75 dl minimælk
½ stk. æg til pensling½ stk. æg til pensling
1 spsk. revet parmesanost2 spsk. revet parmesanost