Forloren hare

Personer: 2
4


250 g hakket grisekød500 g hakket grisekød
¾ tsk. salt1½ tsk. salt
¼ tsk. peber½ tsk. peber
1 stk. æg2 stk. æg
1 dl bouillon2 dl bouillon
¼ dl rasp½ dl rasp
4 skiver bacon7 skiver bacon

Sauce
1 dl mælk2 dl mælk
¾ dl fløde½ dl fløde
½ spsk. ribsgelé1 spsk. ribsgelé
Jævner til sauce Jævner til sauce
Kulør Kulør

Tilberedning

Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt rasp. Tilsæt bouillon lidt efter lidt. Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lagt på tværs af farsen. Sæt farsbrødet i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader. Efter ca. 15 minutter hældes vand og mælk ved ”haren” for at give sauce. Lad ”haren” stege i alt ca. 1 time. Stik en kødnål i ”haren”. Kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt. Tag ”haren” ud og hold den varm. Si skyen over i en gryde, tilsæt fløde og ribsgelé.

Giv saucen et opkog. Drys saucejævner i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.

Serveres med kogte kartofler samt salat, tomat, agurk og evt. dressing.

Forloren hare

Tilberedning

Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt rasp. Tilsæt bouillon lidt efter lidt. Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lagt på tværs af farsen. Sæt farsbrødet i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader. Efter ca. 15 minutter hældes vand og mælk ved ”haren” for at give sauce. Lad ”haren” stege i alt ca. 1 time. Stik en kødnål i ”haren”. Kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt. Tag ”haren” ud og hold den varm. Si skyen over i en gryde, tilsæt fløde og ribsgelé.

Giv saucen et opkog. Drys saucejævner i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.

Serveres med kogte kartofler samt salat, tomat, agurk og evt. dressing.


Personer:


250 g hakket grisekød500 g hakket grisekød
¾ tsk. salt1½ tsk. salt
¼ tsk. peber½ tsk. peber
1 stk. æg2 stk. æg
1 dl bouillon2 dl bouillon
¼ dl rasp½ dl rasp
4 skiver bacon7 skiver bacon

Sauce
1 dl mælk2 dl mælk
¾ dl fløde½ dl fløde
½ spsk. ribsgelé1 spsk. ribsgelé
Jævner til sauce Jævner til sauce
Kulør Kulør


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.