Fuldkornslasagne

Personer: 2
4


50 g løg100 g løg
137.5 g auberginer275 g auberginer
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 tsk. flydende fedtstof2 tsk. flydende fedtstof
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
200 g hakket oksekød 3-7%400 g hakket oksekød 3-7%
200 g hakkede dåsetomater400 g hakkede dåsetomater
35 g koncentreret tomatpure70 g koncentreret tomatpure
½ tsk. tørret basilikum1 tsk. tørret basilikum
½ tsk. salt1 tsk. salt
peber peber

Sauce
150 g hytteost300 g hytteost
1½ stk. æg3 stk. æg
¼ tsk. salt½ tsk. salt
peber peber
g revet muskatnød g revet muskatnød
100 g fuldkornslasagneplader200 g fuldkornslasagneplader
37.5 g revet mozzarella (højst 17 % fedt)75 g revet mozzarella (højst 17 % fedt)

Tilberedning

Løget hakkes fint. Auberginen skæres i små tern, og champignonerne skæres i skiver. Fedtstoffet smeltes, og løgene svitses i et par minutter.
Champignon og aubergine tilsættes og svitses ved høj varme til det meste af væsken er fordampet.

Oksekød og presset hvidløg tilsættes og brunes. Flåede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber tilsættes, og kødsaucen koges igennem i ca. 5 minutter.

Hytteosten piskes sammen med æg, og salt og peber, og muskatnød tilsættes. Der lægges et lag kødsauce i et smurt ovnfast fad. Ovenpå lægges et lag lasagneplader og et lag sauce. Fortsæt indtil alle ingredienserne er brugt. Drysses herefter med revet ost og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter på midterste ovnrille.

Pr. portion ved 4 personer
Energi 2225 kJ
Kulhydrat 37 g
Fedt 19 g
Fuldkorn ca. 33 g

Tips
Lad gerne lasagnen stå og ”trække” i ca. 5 minutter inden servering. Fuldkornslasagne serveres med salat og evt. fuldkornsbrød.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen


Fuldkornslasagne

Tilberedning

Løget hakkes fint. Auberginen skæres i små tern, og champignonerne skæres i skiver. Fedtstoffet smeltes, og løgene svitses i et par minutter.
Champignon og aubergine tilsættes og svitses ved høj varme til det meste af væsken er fordampet.

Oksekød og presset hvidløg tilsættes og brunes. Flåede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber tilsættes, og kødsaucen koges igennem i ca. 5 minutter.

Hytteosten piskes sammen med æg, og salt og peber, og muskatnød tilsættes. Der lægges et lag kødsauce i et smurt ovnfast fad. Ovenpå lægges et lag lasagneplader og et lag sauce. Fortsæt indtil alle ingredienserne er brugt. Drysses herefter med revet ost og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter på midterste ovnrille.

Pr. portion ved 4 personer
Energi 2225 kJ
Kulhydrat 37 g
Fedt 19 g
Fuldkorn ca. 33 g

Tips
Lad gerne lasagnen stå og ”trække” i ca. 5 minutter inden servering. Fuldkornslasagne serveres med salat og evt. fuldkornsbrød.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen



Personer:


50 g løg100 g løg
137.5 g auberginer275 g auberginer
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 tsk. flydende fedtstof2 tsk. flydende fedtstof
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
200 g hakket oksekød 3-7%400 g hakket oksekød 3-7%
200 g hakkede dåsetomater400 g hakkede dåsetomater
35 g koncentreret tomatpure70 g koncentreret tomatpure
½ tsk. tørret basilikum1 tsk. tørret basilikum
½ tsk. salt1 tsk. salt
peber peber

Sauce
150 g hytteost300 g hytteost
1½ stk. æg3 stk. æg
¼ tsk. salt½ tsk. salt
peber peber
g revet muskatnød g revet muskatnød
100 g fuldkornslasagneplader200 g fuldkornslasagneplader
37.5 g revet mozzarella (højst 17 % fedt)75 g revet mozzarella (højst 17 % fedt)


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.