Fuldkornsspaghetti med bønner og porrer i kokosmælk

Personer: 2
4


Bønner
75 g hvide bønner150 g hvide bønner
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Grøntsagssauce
1½ stk. porre3 stk. porrer
1 tsk. karry2 tsk. karry
100 ml kokosmælk 17-19%200 ml kokosmælk 17-19%
1 dl grøntsagsbouillon2 dl grøntsagsbouillon
¾ stk. æble1½ stk. æble
1 spsk. citronsaft2 spsk. citronsaft
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
20 g cashewnødder usaltede40 g cashewnødder usaltede
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander

Tilbehør
100 g fuldkornsspaghetti200 g fuldkornsspaghetti
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Tilberedning

Bønner
Skyl og udblød bønnerne i vand natten over. Skyl dem og kog dem i frisk vand tilsat 1 tsk. fint salt i ca. 50 minutter og hæld vandet fra.

Rens og skyl porrerne og snit dem i tynde ringe på skrå. Rens æblet og skær det i små tern. Rist cashewnødderne på en tør pande og læg dem til side.

Svits karryen kort på panden, tilsæt æbletern og lidt af kokosmælken og svits yderligere et par minutter. Tilsæt porrerne og lynsteg 2 minutter. Tilsæt resten af kokosmælken, 1-2 dl bouillon (alt efter tykkelse af sauce) og de kogte hvide bønner og lad det simre 3 minutter. Smag til med citronsaft, ½ tsk. fint salt og peber.

Kog fuldkornspastaen efter anvisning på pakken i vand tilsat 1 tsk. fint salt.

Server fuldkornspastaen med grøntsagssaucen og drys med ristede cashewnødder og friskhakket koriander.

Tips
Udblød og kog en større portion hvide bønner og frys dem i passende portioner til senere brug.

Fuldkornsspaghetti med bønner og porrer i kokosmælk

Tilberedning

Bønner
Skyl og udblød bønnerne i vand natten over. Skyl dem og kog dem i frisk vand tilsat 1 tsk. fint salt i ca. 50 minutter og hæld vandet fra.

Rens og skyl porrerne og snit dem i tynde ringe på skrå. Rens æblet og skær det i små tern. Rist cashewnødderne på en tør pande og læg dem til side.

Svits karryen kort på panden, tilsæt æbletern og lidt af kokosmælken og svits yderligere et par minutter. Tilsæt porrerne og lynsteg 2 minutter. Tilsæt resten af kokosmælken, 1-2 dl bouillon (alt efter tykkelse af sauce) og de kogte hvide bønner og lad det simre 3 minutter. Smag til med citronsaft, ½ tsk. fint salt og peber.

Kog fuldkornspastaen efter anvisning på pakken i vand tilsat 1 tsk. fint salt.

Server fuldkornspastaen med grøntsagssaucen og drys med ristede cashewnødder og friskhakket koriander.

Tips
Udblød og kog en større portion hvide bønner og frys dem i passende portioner til senere brug.


Personer:


Bønner
75 g hvide bønner150 g hvide bønner
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Grøntsagssauce
1½ stk. porre3 stk. porrer
1 tsk. karry2 tsk. karry
100 ml kokosmælk 17-19%200 ml kokosmælk 17-19%
1 dl grøntsagsbouillon2 dl grøntsagsbouillon
¾ stk. æble1½ stk. æble
1 spsk. citronsaft2 spsk. citronsaft
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
20 g cashewnødder usaltede40 g cashewnødder usaltede
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander

Tilbehør
100 g fuldkornsspaghetti200 g fuldkornsspaghetti
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.