Glutenfri fyldte pandekager


2 stk. æg4 stk. æg
4.5 dl mælk9 dl mælk
80 g glutenfri finax mel160 g glutenfri finax mel
1 knivspids salt2 knivspidse salt
40 g smør80 g smør
2 spsk. olie til stegning4 spsk. olie til stegning
350 g hakket oksekød700 g hakket oksekød
1 dåse hakkede dåsetomater2 dåser hakkede dåsetomater
1 stk. løg2 stk. løg
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1 tsk. tørret oregano2 tsk. tørret oregano
½ tsk. chilipulver1 tsk. chilipulver
½ tsk. spidskommen1 tsk. spidskommen
½ dåse løse majs2 dåser løse majs
1 stk. rød peberfrugt2 stk. røde peberfrugter
Salt og peber Salt og peber
100 g mozzarella200 g mozzarella

Tilberedning

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål, til det får en luftig konsistens. Tilsæt salt og pisk det godt sammen. Sigt melet ned i blandingen, mens du rører godt rundt. Tilsæt resten af mælken under omrøring.

Stil dejen på køl i ca. 15 min. Imens laves fyldet til pandekagerne.
Hak løg og hvidløg og svits dem af i en gryde med olie. Herefter tilsættes kødet til gryden og der røres rundt under stegningen. Når kødet er gennemstegt tilsættes tomat samt krydderierne oregano, chili, spidskommen og der smages til med salt og peber. Hak peberfrugten fint og tilsæt peberfrugt og majs.

Lad kødfyldet stå på lav varme og simre, mens du steger pandekagerne.

Varm en pande og smelt en lille smørklat herpå. Tag pandekagedejen fra køl og rør grundigt rundt. Tilsæt eventuelt en lille slat mælk, hvis dejen er for tyk. Hæld omkring 0,7 dl af dejen på panden og fordel dejen over panden. Steg pandekagen på begge sider og fyld herefter med cirka 3 spsk. fyld pr pandekage, hvor efter pandekagerne rulles sammen og kommes i et ildfast fad.

Når alle pandekager er placeret i fadet, drysses de med revet mozzarella og sættes i en opvarmet ovn i omkring 10-12 minutter på 200 grader.

Tips
Server med ris eller kartofler stegt i ovnen.

Glutenfri fyldte pandekager

Tilberedning

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål, til det får en luftig konsistens. Tilsæt salt og pisk det godt sammen. Sigt melet ned i blandingen, mens du rører godt rundt. Tilsæt resten af mælken under omrøring.

Stil dejen på køl i ca. 15 min. Imens laves fyldet til pandekagerne.
Hak løg og hvidløg og svits dem af i en gryde med olie. Herefter tilsættes kødet til gryden og der røres rundt under stegningen. Når kødet er gennemstegt tilsættes tomat samt krydderierne oregano, chili, spidskommen og der smages til med salt og peber. Hak peberfrugten fint og tilsæt peberfrugt og majs.

Lad kødfyldet stå på lav varme og simre, mens du steger pandekagerne.

Varm en pande og smelt en lille smørklat herpå. Tag pandekagedejen fra køl og rør grundigt rundt. Tilsæt eventuelt en lille slat mælk, hvis dejen er for tyk. Hæld omkring 0,7 dl af dejen på panden og fordel dejen over panden. Steg pandekagen på begge sider og fyld herefter med cirka 3 spsk. fyld pr pandekage, hvor efter pandekagerne rulles sammen og kommes i et ildfast fad.

Når alle pandekager er placeret i fadet, drysses de med revet mozzarella og sættes i en opvarmet ovn i omkring 10-12 minutter på 200 grader.

Tips
Server med ris eller kartofler stegt i ovnen.


Personer:


2 stk. æg4 stk. æg
4.5 dl mælk9 dl mælk
80 g glutenfri finax mel160 g glutenfri finax mel
1 knivspids salt2 knivspidse salt
40 g smør80 g smør
2 spsk. olie til stegning4 spsk. olie til stegning
350 g hakket oksekød700 g hakket oksekød
1 dåse hakkede dåsetomater2 dåser hakkede dåsetomater
1 stk. løg2 stk. løg
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1 tsk. tørret oregano2 tsk. tørret oregano
½ tsk. chilipulver1 tsk. chilipulver
½ tsk. spidskommen1 tsk. spidskommen
½ dåse løse majs2 dåser løse majs
1 stk. rød peberfrugt2 stk. røde peberfrugter
Salt og peber Salt og peber
100 g mozzarella200 g mozzarella


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.