Glutenfri brun sovs

Personer: 2
4


Ingredienser
½ dl Stegefedt fra and eller flæskesteg1 dl Stegefedt fra and eller flæskesteg
1 dl fløde2 dl fløde
½ dl mælk1 dl mælk
1 spsk. Maizenastivelse2 spsk. Maizenastivelse
¼ dl vand½ dl vand
Kulør Kulør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

I en gryde samles fedt fra and/flæskesteg eller hvad den brune sovs skal bruges til.
Hertil tilsættes mælk og fløde (koger du samtidig kartofler, så giver det en rigtig god smag at tilsætte lidt af kartoffelvandet også. Eventuelt i stedet for mælk).

Bring gryden stille i kog. I et glas blandes maizenastivelse og ca. 0,5 dl vand. Rør godt rundt, så det ikke klumper. Langsomt tilsættes små mængder af maizenablandingen til gryden med sovs. Det er vigtigt ikke at tilsætte for meget ad gangen, da det først tykner sovsen, når det koger (Skulle du få tilsat for meget jævner, så kan det justeres ved at tilsætte lidt ekstra mælk eller kartoffelvand).

Når du har den ønskede konsistens på sovsen, tilsættes sovsekulør. Smag til med salt og peber.

Lad sovsen koge i nogle minutter og server.

Glutenfri brun sovs

Tilberedning

I en gryde samles fedt fra and/flæskesteg eller hvad den brune sovs skal bruges til.
Hertil tilsættes mælk og fløde (koger du samtidig kartofler, så giver det en rigtig god smag at tilsætte lidt af kartoffelvandet også. Eventuelt i stedet for mælk).

Bring gryden stille i kog. I et glas blandes maizenastivelse og ca. 0,5 dl vand. Rør godt rundt, så det ikke klumper. Langsomt tilsættes små mængder af maizenablandingen til gryden med sovs. Det er vigtigt ikke at tilsætte for meget ad gangen, da det først tykner sovsen, når det koger (Skulle du få tilsat for meget jævner, så kan det justeres ved at tilsætte lidt ekstra mælk eller kartoffelvand).

Når du har den ønskede konsistens på sovsen, tilsættes sovsekulør. Smag til med salt og peber.

Lad sovsen koge i nogle minutter og server.


Personer:


Ingredienser
½ dl Stegefedt fra and eller flæskesteg1 dl Stegefedt fra and eller flæskesteg
1 dl fløde2 dl fløde
½ dl mælk1 dl mælk
1 spsk. Maizenastivelse2 spsk. Maizenastivelse
¼ dl vand½ dl vand
Kulør Kulør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.