Glutenfri deluxe hotdogs med hjemmelavet remoulade og syltede rødløg


6 stk. glutenfri brød12 stk. glutenfri brød
6 stk. glutenfri pølse12 stk. glutenfri pølse

Syltede rødløg (1 glas)
1½ stk. rødløg3 stk. rødløg
1.25 dl eddike2.5 dl eddike
¼ dl sukker½ dl sukker
¼ tsk. peberkorn½ tsk. peberkorn
¼ tsk. atamon½ tsk. atamon

Remoulade (ca. 500 ml)
1 dl cremefraiche2 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise4 spsk. mayonnaise
¼ stk. æble½ stk. æble
½ stk. gulerod1 stk. gulerod
½ tsk. sukker1 tsk. sukker
¾ tsk. gurkemeje1½ tsk. gurkemeje
½ tsk. karry1 tsk. karry
⅛ tsk. cayennepeber¼ tsk. cayennepeber
1 spsk. cornichon2 spsk. cornichon
½ spsk. citronsaft1 spsk. citronsaft
½ spsk. purløg1 spsk. purløg
½ tsk. løg1 tsk. løg
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Dagen før servering laves rødløgene. Skold et syltetøjsglas og ryst med atamon. Skær løgene i tynde skiver/ringe og kom dem i glasset. Kog eddike og sukker i en gryde sammen med peberkorn. Hæld eddikeblandingen over løgene. Opbevar i køleskab.

En times tid inden servering laves remouladen. Hak cornichoner, purløg, løg og estragon fint. Riv æble og gulerod groft. Blande alle ingredienserne samt alle øvrige ingredienser sammen i en skål og rør dem let sammen.

Kog pølserne og varm brødene som anvist på emballagen.


Glutenfri deluxe hotdogs med hjemmelavet remoulade og syltede rødløg

Tilberedning

Dagen før servering laves rødløgene. Skold et syltetøjsglas og ryst med atamon. Skær løgene i tynde skiver/ringe og kom dem i glasset. Kog eddike og sukker i en gryde sammen med peberkorn. Hæld eddikeblandingen over løgene. Opbevar i køleskab.

En times tid inden servering laves remouladen. Hak cornichoner, purløg, løg og estragon fint. Riv æble og gulerod groft. Blande alle ingredienserne samt alle øvrige ingredienser sammen i en skål og rør dem let sammen.

Kog pølserne og varm brødene som anvist på emballagen.



Personer:


6 stk. glutenfri brød12 stk. glutenfri brød
6 stk. glutenfri pølse12 stk. glutenfri pølse

Syltede rødløg (1 glas)
1½ stk. rødløg3 stk. rødløg
1.25 dl eddike2.5 dl eddike
¼ dl sukker½ dl sukker
¼ tsk. peberkorn½ tsk. peberkorn
¼ tsk. atamon½ tsk. atamon

Remoulade (ca. 500 ml)
1 dl cremefraiche2 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise4 spsk. mayonnaise
¼ stk. æble½ stk. æble
½ stk. gulerod1 stk. gulerod
½ tsk. sukker1 tsk. sukker
¾ tsk. gurkemeje1½ tsk. gurkemeje
½ tsk. karry1 tsk. karry
⅛ tsk. cayennepeber¼ tsk. cayennepeber
1 spsk. cornichon2 spsk. cornichon
½ spsk. citronsaft1 spsk. citronsaft
½ spsk. purløg1 spsk. purløg
½ tsk. løg1 tsk. løg
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.