Glutenfri fyldt kylling med creme fraiche dressing


4 stykker kyllingebryst
100 g broccoli uden stok
250 g frisk mozzarella
8 grønne asparges
1 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. salt
Peber
Tandstikker eller grillspyd

Creme fraiche dressing
2 dl. creme fraiche
2 fed hvidløg
1,5 spsk. sweet chilisauce
0,5 tsk. salt

Tilberedning

Bank kyllingebrysterne så flade som muligt, dette gøres lettest ved at skære det næsten igennem på den flade led og derefter banke på hele fladen.

Kog broccolien let, og bræk enderne af aspargeserne.

Midt på hvert kyllingebryst fordeles 2 asparges, lidt broccoli og frisk mozzarella. Drys med hvidløgspulver samt salt og peber. Rul kyllingebrystet sammen om fyldet og luk det med tandstikker/spyd.

Bag i ovnen på 200 grader i 25-35 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.

Imens kyllingen er i ovnen røres dressingen. Kom creme fraiche i en skål, pres hvidløg her i og tilsæt chilisauce og salt. Rør grundigt rundt og lad stå til servering.

Tips
Server med en grøn salat eller hjemmelavede ovnkartofler.

Glutenfri fyldt kylling med creme fraiche dressing

Tilberedning

Bank kyllingebrysterne så flade som muligt, dette gøres lettest ved at skære det næsten igennem på den flade led og derefter banke på hele fladen.

Kog broccolien let, og bræk enderne af aspargeserne.

Midt på hvert kyllingebryst fordeles 2 asparges, lidt broccoli og frisk mozzarella. Drys med hvidløgspulver samt salt og peber. Rul kyllingebrystet sammen om fyldet og luk det med tandstikker/spyd.

Bag i ovnen på 200 grader i 25-35 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.

Imens kyllingen er i ovnen røres dressingen. Kom creme fraiche i en skål, pres hvidløg her i og tilsæt chilisauce og salt. Rør grundigt rundt og lad stå til servering.

Tips
Server med en grøn salat eller hjemmelavede ovnkartofler.


Personer:


4 stykker kyllingebryst
100 g broccoli uden stok
250 g frisk mozzarella
8 grønne asparges
1 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. salt
Peber
Tandstikker eller grillspyd

Creme fraiche dressing
2 dl. creme fraiche
2 fed hvidløg
1,5 spsk. sweet chilisauce
0,5 tsk. salt



Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.