Glutenfri karamelcookies


Karamel
2 dl sukker
½ dl vand
¼ tsk. salt
1 ½ dl fløde
3 spsk. saltet smør

Cookies
325 g chokolade
3 spsk. smør
2 æg
1 ½ dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ dl kartoffelmel
½ tsk. bagepulver
Muffinsforme

Creme
2 dl blødt smør
2 dl flormelis
¼ tsk. salt
½ dl karamel
3 spsk. størknet karamel

Tilberedning

Først laves karamelmassen ved at sukker og vand koges ved middelhøj varme. Når krystallerne er væk og massen bobler skrues op til høj varme, mens der røres let i gryden. Lad det koge til massen bliver let gylden. Tilsæt salt og smør og rør rundt til det er en samlet masse og lad det koge op. Tag gryden af blusset og på et stykke bagepapir fordeles 2 spsk. karamel i et tyndt lag til senere brug. Resten af massen i gryden sættes på lav varme og fløden tilsættes. Rør rundt til du har en samlet karamelmasse og lad karamellen køle helt af.

Nu laves cremen ved at røre blødt smør, flormelis, salt og det flydende karamel sammen til en samlet masse. Tilsæt det tynde karamel brækket i små stykker og stil på køl.

Lav cookies ved at smelte chokolade og smør i en lille gryde over lav varme. I en skål piskes æg og sukker til en lys masse. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det forsigtigt sammen og tilsæt herefter chokolademassen. Fyld muffinsformene ¼ op med kagedej og bag dem i omkring 8 minutter på 200 grader. Lad kagerne køle af. Du kan nu samle dem ved at lægge en passende mængde creme mellem to kager.

Glutenfri karamelcookies

Tilberedning

Først laves karamelmassen ved at sukker og vand koges ved middelhøj varme. Når krystallerne er væk og massen bobler skrues op til høj varme, mens der røres let i gryden. Lad det koge til massen bliver let gylden. Tilsæt salt og smør og rør rundt til det er en samlet masse og lad det koge op. Tag gryden af blusset og på et stykke bagepapir fordeles 2 spsk. karamel i et tyndt lag til senere brug. Resten af massen i gryden sættes på lav varme og fløden tilsættes. Rør rundt til du har en samlet karamelmasse og lad karamellen køle helt af.

Nu laves cremen ved at røre blødt smør, flormelis, salt og det flydende karamel sammen til en samlet masse. Tilsæt det tynde karamel brækket i små stykker og stil på køl.

Lav cookies ved at smelte chokolade og smør i en lille gryde over lav varme. I en skål piskes æg og sukker til en lys masse. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det forsigtigt sammen og tilsæt herefter chokolademassen. Fyld muffinsformene ¼ op med kagedej og bag dem i omkring 8 minutter på 200 grader. Lad kagerne køle af. Du kan nu samle dem ved at lægge en passende mængde creme mellem to kager.


Personer:


Karamel
2 dl sukker
½ dl vand
¼ tsk. salt
1 ½ dl fløde
3 spsk. saltet smør

Cookies
325 g chokolade
3 spsk. smør
2 æg
1 ½ dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ dl kartoffelmel
½ tsk. bagepulver
Muffinsforme

Creme
2 dl blødt smør
2 dl flormelis
¼ tsk. salt
½ dl karamel
3 spsk. størknet karamel



Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.