Glutenfri kransekage

Personer: 2
4


Kransekage
25 g mandler50 g mandler
25 g rørsukker50 g rørsukker
¾ stk. æggehvide1½ stk. æggehvide
112.5 g Odense marcipan225 g Odense marcipan
25 g nougat50 g nougat

Glasur
10 g æggehvider20 g æggehvider
22.5 g flormelis45 g flormelis

Tilberedning

(ca. 10 styks kransekage)

I en minihakker blendes mandler og rørsukker, så det er helt fint og melet. Kom æggehviderne i og kør ganske kort, til det er en blød masse. Bland marcipanen i og blend det godt sammen. Kom kransekagemassen i en frysepose og læg på køl i ca. 30 minutter, så det får en mere fast konsistens.

Opvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn. Del kransekagemassen i 10 lige store dele og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Form til små firkanter. Skær nougaten ud i små stave, lige lidt kortere end dine kransekagefirkanter. Placer nougatstængerne på midt af kransekagerne. Med fugtige fingre foldes kransekagemassen op om nougaten, så den er lukket helt inde i kransekagemassen og du har en trekantet kransekage.

Et godt tip er at sætte to bageplader oven i hinanden, så de bages på dobbeltbageplade, for at undgår kransekagerne bliver for mørke i bunden. Bag kransekagerne på 200 grader i 12 min. Tag herefter kransekagerne af bagepladen og lad dem køle af.

Pisk æggehvider og flormelis til det er helt hvidt og er blevet til en tyk glasur. Kom den i en sprøjtepose eller en lille frysepose, hvor der klippes hul i hjørnet, så den kan sprøjtes på kransekagerne. Dekorer med valgfrit mønster.

Glutenfri kransekage

Tilberedning

(ca. 10 styks kransekage)

I en minihakker blendes mandler og rørsukker, så det er helt fint og melet. Kom æggehviderne i og kør ganske kort, til det er en blød masse. Bland marcipanen i og blend det godt sammen. Kom kransekagemassen i en frysepose og læg på køl i ca. 30 minutter, så det får en mere fast konsistens.

Opvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn. Del kransekagemassen i 10 lige store dele og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Form til små firkanter. Skær nougaten ud i små stave, lige lidt kortere end dine kransekagefirkanter. Placer nougatstængerne på midt af kransekagerne. Med fugtige fingre foldes kransekagemassen op om nougaten, så den er lukket helt inde i kransekagemassen og du har en trekantet kransekage.

Et godt tip er at sætte to bageplader oven i hinanden, så de bages på dobbeltbageplade, for at undgår kransekagerne bliver for mørke i bunden. Bag kransekagerne på 200 grader i 12 min. Tag herefter kransekagerne af bagepladen og lad dem køle af.

Pisk æggehvider og flormelis til det er helt hvidt og er blevet til en tyk glasur. Kom den i en sprøjtepose eller en lille frysepose, hvor der klippes hul i hjørnet, så den kan sprøjtes på kransekagerne. Dekorer med valgfrit mønster.


Personer:


Kransekage
25 g mandler50 g mandler
25 g rørsukker50 g rørsukker
¾ stk. æggehvide1½ stk. æggehvide
112.5 g Odense marcipan225 g Odense marcipan
25 g nougat50 g nougat

Glasur
10 g æggehvider20 g æggehvider
22.5 g flormelis45 g flormelis


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.