Glutenfri lemon butter chicken


Stegning
stk. kyllingebryst4 stk. kyllingebryst
2 spsk. smør4 spsk. smør
Salt og peber Salt og peber
Hvidløgspulver Hvidløgspulver

Sovs
1 spsk. smør2 spsk. smør
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
¼ dl revet parmesan½ dl revet parmesan
citronsaft citronsaft
1 dåse kokosmælk2 dåser kokosmælk
½ tsk. timian1 tsk. timian
1 tsk. Rød karry2 tsk. Rød karry
45 g frisk spinat90 g frisk spinat
½ dl hvidvin1 dl hvidvin
½ dl fløde1 dl fløde

Tilberedning

Drys kyllingebrysterne med salt, peber og evt. hvidløgspulver. Steg kyllingebysterne på en pande i lidt olie til de er gyldne og let gennemstegt og tag dem af panden. Vi anbefaler at bruge en pande med høje kanter og stålhåndtag.

Hak hvidløget fint og steg på panden i 2 spsk. smeltet smør. Tilsæt kokosmælk, citronsaft, timian, rød karry og parmesan. Rør fløde og hvidvin i blandingen som koges op i 4-5 minutter.
Herefter skrues ned for varmen og kylling tilsættes.

Varm ovnen op til 180 grader og sæt panden i ovnen i ca. 15-20 min.

Tilsæt spinat lige inden servering.

Tip
Server med ris.


Glutenfri lemon butter chicken

Tilberedning

Drys kyllingebrysterne med salt, peber og evt. hvidløgspulver. Steg kyllingebysterne på en pande i lidt olie til de er gyldne og let gennemstegt og tag dem af panden. Vi anbefaler at bruge en pande med høje kanter og stålhåndtag.

Hak hvidløget fint og steg på panden i 2 spsk. smeltet smør. Tilsæt kokosmælk, citronsaft, timian, rød karry og parmesan. Rør fløde og hvidvin i blandingen som koges op i 4-5 minutter.
Herefter skrues ned for varmen og kylling tilsættes.

Varm ovnen op til 180 grader og sæt panden i ovnen i ca. 15-20 min.

Tilsæt spinat lige inden servering.

Tip
Server med ris.



Personer:


Stegning
stk. kyllingebryst4 stk. kyllingebryst
2 spsk. smør4 spsk. smør
Salt og peber Salt og peber
Hvidløgspulver Hvidløgspulver

Sovs
1 spsk. smør2 spsk. smør
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
¼ dl revet parmesan½ dl revet parmesan
citronsaft citronsaft
1 dåse kokosmælk2 dåser kokosmælk
½ tsk. timian1 tsk. timian
1 tsk. Rød karry2 tsk. Rød karry
45 g frisk spinat90 g frisk spinat
½ dl hvidvin1 dl hvidvin
½ dl fløde1 dl fløde


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.