Glutenfri madtærte med bacon og spinat

Personer: 2
4


Tærtebund
40 g glutenfri pizzamel80 g glutenfri pizzamel
50 g mandler100 g mandler
50 g smør100 g smør
1 spsk. vand2 spsk. vand
½ tsk. salt1 tsk. salt
12.5 g spinat25 g spinat

Fyld
2.5 stk. æg5 stk. æg
2.5 spsk. fløde5 spsk. fløde
1½ spsk. revet parmesan3 spsk. revet parmesan
1½ stk. forårsløg3 stk. forårsløg
75 g røget bacon150 g røget bacon
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
12.5 g spinat25 g spinat
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Lav først tærtedejen ved at blande salt, pizzamel med de kværnede mandler i en skål. Skær smørret i små skiver og kom det i melet. Tilsæt vand/sky og ælt dejen sammen. Stil den på køl i 30 minutter.

Påbegynd fyldet ved at skære bacon i små tern og stege dem på en pande. Pisk æggene sammen med fløde, revet parmesan og kom baconen heri. Skær forårsløg og rødløg og tilsæt sammen med salt og peber. Tilsæt frisk spinat og revet parmesan og rør sammen.

Smør en tærteform (ca. 22 cm) med lidt smør og fordel dejen rundt i formen og godt op ad kanterne. Med en gaffel prikkes små huller rundt i bunden. Bag bunden i 15 minutter på 200 grader. Fordel fyldet i tærten og bag dem ca. 20 minutter ved 200 grader, indtil æggemassen er gennembagt og fast i konsistensen.

Glutenfri madtærte med bacon og spinat

Tilberedning

Lav først tærtedejen ved at blande salt, pizzamel med de kværnede mandler i en skål. Skær smørret i små skiver og kom det i melet. Tilsæt vand/sky og ælt dejen sammen. Stil den på køl i 30 minutter.

Påbegynd fyldet ved at skære bacon i små tern og stege dem på en pande. Pisk æggene sammen med fløde, revet parmesan og kom baconen heri. Skær forårsløg og rødløg og tilsæt sammen med salt og peber. Tilsæt frisk spinat og revet parmesan og rør sammen.

Smør en tærteform (ca. 22 cm) med lidt smør og fordel dejen rundt i formen og godt op ad kanterne. Med en gaffel prikkes små huller rundt i bunden. Bag bunden i 15 minutter på 200 grader. Fordel fyldet i tærten og bag dem ca. 20 minutter ved 200 grader, indtil æggemassen er gennembagt og fast i konsistensen.


Personer:


Tærtebund
40 g glutenfri pizzamel80 g glutenfri pizzamel
50 g mandler100 g mandler
50 g smør100 g smør
1 spsk. vand2 spsk. vand
½ tsk. salt1 tsk. salt
12.5 g spinat25 g spinat

Fyld
2.5 stk. æg5 stk. æg
2.5 spsk. fløde5 spsk. fløde
1½ spsk. revet parmesan3 spsk. revet parmesan
1½ stk. forårsløg3 stk. forårsløg
75 g røget bacon150 g røget bacon
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
12.5 g spinat25 g spinat
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.