Græskarsuppe

Personer: 2
4


½ stk. hokkaidogræskar1 stk. hokkaidogræskar
½ stk. løg1 stk. løg
1½ stk. kartofler3 stk. kartofler
¾ dl piskefløde1½ dl piskefløde
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. Ingefær2 spsk. Ingefær
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
2 skiver brød4 skiver brød
2.5 fed hvidløg5 fed hvidløg
¼ pose græskarkerner½ pose græskarkerner
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skræl græskar, kartofler, ingefær og løg. Hak græskar, kartofler og løg i grove stykker og læg det i en gryde med de skivede hvidløg og ingefær.

Hæld 1,5 liter vand på grøntsagerne og riv en lille smule citronskal i. Bring suppen i kog, og skru ned så det står og simrer i ca. 40 minutter. Krydr med lidt salt og peber.

Skær daggammelt brød i terninger og rist dem på panden i olivenolie sammen med græskarkerner. Krydr med salt og peber.

Kom grøntsagerne i blenderen. Der skal helst ikke noget vand ved. Tilsæt lidt af grøntsagsvandet undervejs, men ikke for meget. Kom piskefløden i blenderen. Smag til med lidt citronsaft samt salt og peber.

Hæld suppen op og pynt med croutoner og græskarkerner.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl

Græskarsuppe

Tilberedning

Skræl græskar, kartofler, ingefær og løg. Hak græskar, kartofler og løg i grove stykker og læg det i en gryde med de skivede hvidløg og ingefær.

Hæld 1,5 liter vand på grøntsagerne og riv en lille smule citronskal i. Bring suppen i kog, og skru ned så det står og simrer i ca. 40 minutter. Krydr med lidt salt og peber.

Skær daggammelt brød i terninger og rist dem på panden i olivenolie sammen med græskarkerner. Krydr med salt og peber.

Kom grøntsagerne i blenderen. Der skal helst ikke noget vand ved. Tilsæt lidt af grøntsagsvandet undervejs, men ikke for meget. Kom piskefløden i blenderen. Smag til med lidt citronsaft samt salt og peber.

Hæld suppen op og pynt med croutoner og græskarkerner.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl


Personer:


½ stk. hokkaidogræskar1 stk. hokkaidogræskar
½ stk. løg1 stk. løg
1½ stk. kartofler3 stk. kartofler
¾ dl piskefløde1½ dl piskefløde
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. Ingefær2 spsk. Ingefær
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
2 skiver brød4 skiver brød
2.5 fed hvidløg5 fed hvidløg
¼ pose græskarkerner½ pose græskarkerner
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.