Græske frikadeller med ris og tzatziki

Personer: 2
4


Frikadeller
250 g hakket grisekød500 g hakket grisekød
½ dl mel1 dl mel
½ dl mælk1 dl mælk
½ stk. æg1 stk. æg
½ stk. løg1 stk. løg
½ pakke fetaost1 pakke fetaost
1½ spsk. soltørrede tomater3 spsk. soltørrede tomater
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tzatziki
½ stk. agurk1 stk. agurk
2 dl græsk yoghurt4 dl græsk yoghurt
3 fed hvidløg1½ fed hvidløg

Tilbehør
Ris Ris
Baguette Baguette

Tilberedning

Hak løg fint. Rør alle ingredienserne – undtaget fetatern og soltørret tomat – sammen til en fars. Skær afslutningsvis soltørret tomat i strimler og rør dem nænsom i farsen sammen med fetaternene. Lad farsen hvile 30 minutter i køleskab.

Form frikadellerne med en spiseske som dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle. Steg frikadellerne ved god varme i ca. 5 minutter på hver side.

Riv en agurk på den grove side af et rivejern og pres saften ud. Rør herefter græsk yoghurt, presset hvidløg og den revne agurk sammen. Pynt evt. med en lille sø af olivenolie og et par oliven udskåret i skiver.

Kog ris efter anvisningen på posen. Varm brødet efter anvisningerne på pakken og server dette til.

Græske frikadeller med ris og tzatziki

Tilberedning

Hak løg fint. Rør alle ingredienserne – undtaget fetatern og soltørret tomat – sammen til en fars. Skær afslutningsvis soltørret tomat i strimler og rør dem nænsom i farsen sammen med fetaternene. Lad farsen hvile 30 minutter i køleskab.

Form frikadellerne med en spiseske som dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle. Steg frikadellerne ved god varme i ca. 5 minutter på hver side.

Riv en agurk på den grove side af et rivejern og pres saften ud. Rør herefter græsk yoghurt, presset hvidløg og den revne agurk sammen. Pynt evt. med en lille sø af olivenolie og et par oliven udskåret i skiver.

Kog ris efter anvisningen på posen. Varm brødet efter anvisningerne på pakken og server dette til.


Personer:


Frikadeller
250 g hakket grisekød500 g hakket grisekød
½ dl mel1 dl mel
½ dl mælk1 dl mælk
½ stk. æg1 stk. æg
½ stk. løg1 stk. løg
½ pakke fetaost1 pakke fetaost
1½ spsk. soltørrede tomater3 spsk. soltørrede tomater
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tzatziki
½ stk. agurk1 stk. agurk
2 dl græsk yoghurt4 dl græsk yoghurt
3 fed hvidløg1½ fed hvidløg

Tilbehør
Ris Ris
Baguette Baguette


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.