Gratinerede hvide bønner og blomkål med fuldkornsspaghetti

Personer: 2
4


Bønner og blomkål
75 g tørrede hvide bønner150 g tørrede hvide bønner
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
150 g blomkål300 g blomkål
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ stk. løg1 stk. løg
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
1 tsk. karry2 tsk. karry
2 dl grøntsagsbouillon4 dl grøntsagsbouillon
½ spsk. hakket persille1 spsk. hakket persille
½ tsk. frisk basilikum1 tsk. frisk basilikum
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
peber peber

Gratinering
½ stk. æg1 stk. æg
½ dl minimælk1 dl minimælk
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø

Pasta
125 g fuldkornsspaghetti250 g fuldkornsspaghetti
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Tilberedning

Skyl og udblød bønnerne i vand 10-12 timer. Skyl dem og kog dem i frisk vand tilsat 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.) i ca. 30 minutter og hæld vandet fra.

Skyl og rens blomkålen, del den i små buketter og skær stokken i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Rens løget og hak det groft.

Svits grøntsagerne i olie og karry, tilsæt bouillon og hakkede krydderurter. Lad retten simre under låg i 10 minutter. Tilsæt de kogte bønner og smag til med 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.)og peber.

Kog fuldkornsspaghetti efter anvisning på pakken i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.). Hæld vandet fra og fordel det i bunden af et ovnfast fad. Hæld grøntsagsblandingen over pastaen.

Pisk æg, minimælk og sesamfrø sammen og fordel henover grøntsagerne. Gratiner retten i ovnen i 20 minutter ved 225 grader.

Gratinerede hvide bønner og blomkål med fuldkornsspaghetti

Tilberedning

Skyl og udblød bønnerne i vand 10-12 timer. Skyl dem og kog dem i frisk vand tilsat 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.) i ca. 30 minutter og hæld vandet fra.

Skyl og rens blomkålen, del den i små buketter og skær stokken i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Rens løget og hak det groft.

Svits grøntsagerne i olie og karry, tilsæt bouillon og hakkede krydderurter. Lad retten simre under låg i 10 minutter. Tilsæt de kogte bønner og smag til med 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.)og peber.

Kog fuldkornsspaghetti efter anvisning på pakken i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.). Hæld vandet fra og fordel det i bunden af et ovnfast fad. Hæld grøntsagsblandingen over pastaen.

Pisk æg, minimælk og sesamfrø sammen og fordel henover grøntsagerne. Gratiner retten i ovnen i 20 minutter ved 225 grader.


Personer:


Bønner og blomkål
75 g tørrede hvide bønner150 g tørrede hvide bønner
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
150 g blomkål300 g blomkål
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ stk. løg1 stk. løg
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
1 tsk. karry2 tsk. karry
2 dl grøntsagsbouillon4 dl grøntsagsbouillon
½ spsk. hakket persille1 spsk. hakket persille
½ tsk. frisk basilikum1 tsk. frisk basilikum
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
peber peber

Gratinering
½ stk. æg1 stk. æg
½ dl minimælk1 dl minimælk
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø

Pasta
125 g fuldkornsspaghetti250 g fuldkornsspaghetti
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.