Gratineret pastapenne med skinketern

Personer: 2
4


175 g skinkekød i tern350 g skinkekød i tern
250 g pasta penne500 g pasta penne
¼ pose soltørrede tomater½ pose soltørrede tomater
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
75 g bacon i tern150 g bacon i tern
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ pakke chorizopølser1 pakke chorizopølser
70 g gratineringsost140 g gratineringsost
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
¼ stk. muskatnød½ stk. muskatnød
¼ l madlavningsfløde½ l madlavningsfløde

Marinade
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Riv citronskal og hak basilikum. Bland sammen med de øvrige ingredienser til marinaden og tilsæt kødet.

Hak soltørrede tomater sammen med hvidløg og rødløg. Varm panden op til den er rygende varm, tilsæt kødblandingen med tomaterne, løg og hvidløg sammen med bacontern og lad det stege i ca. 5 minutter.

Pastaen koges efter anvisning på pakken. Husk rigeligt saltet vand.

Pasta og kødblanding blandes med fløde, dijonsennep og revet muskatnød. Bland det hele godt sammen og put det hele i et ildfast fad. Chorizopølse i skiver stikkes ned i fadet og må gerne stikke lidt op.

Herefter drysses gratineringsosten ud over retten og sættes i en 200 grader varm ovn i 30 minutter. Servér straks.

Tips
Kødet kan sagtens tilberedes dagen før.

Lav evt. en grøn salat til med en olie/eddike dressing.

Gratineret pastapenne med skinketern

Tilberedning

Riv citronskal og hak basilikum. Bland sammen med de øvrige ingredienser til marinaden og tilsæt kødet.

Hak soltørrede tomater sammen med hvidløg og rødløg. Varm panden op til den er rygende varm, tilsæt kødblandingen med tomaterne, løg og hvidløg sammen med bacontern og lad det stege i ca. 5 minutter.

Pastaen koges efter anvisning på pakken. Husk rigeligt saltet vand.

Pasta og kødblanding blandes med fløde, dijonsennep og revet muskatnød. Bland det hele godt sammen og put det hele i et ildfast fad. Chorizopølse i skiver stikkes ned i fadet og må gerne stikke lidt op.

Herefter drysses gratineringsosten ud over retten og sættes i en 200 grader varm ovn i 30 minutter. Servér straks.

Tips
Kødet kan sagtens tilberedes dagen før.

Lav evt. en grøn salat til med en olie/eddike dressing.


Personer:


175 g skinkekød i tern350 g skinkekød i tern
250 g pasta penne500 g pasta penne
¼ pose soltørrede tomater½ pose soltørrede tomater
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
75 g bacon i tern150 g bacon i tern
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ pakke chorizopølser1 pakke chorizopølser
70 g gratineringsost140 g gratineringsost
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
¼ stk. muskatnød½ stk. muskatnød
¼ l madlavningsfløde½ l madlavningsfløde

Marinade
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.