Grillet flæskesteg a la 2012

Personer: 2
4


½ stk. flæskesteg1 stk. flæskesteg
½ stk. salvie1 stk. salvie
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Marinade
1½ stk. lime3 stk. lime
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
¼ dl rødvinseddike½ dl rødvinseddike
1 dl brun farin2 dl brun farin
1½ dl ketchup3 dl ketchup
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. worchester sauce1 spsk. worchester sauce
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1½ spsk. sojasauce3 spsk. sojasauce
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg

Tilberedning

Marinade
Bland skal og saft fra limefrugt, olivenolie, rødvinseddike, brun farin, ketchup, dijonsennep, Worchestersauce, sambal oelek (kan udelades eller gøres stærkere), soya, og hakket eller presset hvidløg sammen til en marinade. Lad den stå og trække i den tid, flæskestegen tilberedes i ovnen.

Flæskesteg
Sæt flæskestegen i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Tag flæskestegen ud. Pensl halvdelen af marinaden over flæskestegen og læg den direkte på grillristen. Undervejs pensles jævnligt resten af marinaden over flæskestegen. Efter en halv time tages flæskestegen af grillen. Lad den stå og trække i 10 minutter. Herefter skæres flæskestegen i passende skiver og serveres straks.

Grillet flæskesteg a la 2012

Tilberedning

Marinade
Bland skal og saft fra limefrugt, olivenolie, rødvinseddike, brun farin, ketchup, dijonsennep, Worchestersauce, sambal oelek (kan udelades eller gøres stærkere), soya, og hakket eller presset hvidløg sammen til en marinade. Lad den stå og trække i den tid, flæskestegen tilberedes i ovnen.

Flæskesteg
Sæt flæskestegen i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Tag flæskestegen ud. Pensl halvdelen af marinaden over flæskestegen og læg den direkte på grillristen. Undervejs pensles jævnligt resten af marinaden over flæskestegen. Efter en halv time tages flæskestegen af grillen. Lad den stå og trække i 10 minutter. Herefter skæres flæskestegen i passende skiver og serveres straks.


Personer:


½ stk. flæskesteg1 stk. flæskesteg
½ stk. salvie1 stk. salvie
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Marinade
1½ stk. lime3 stk. lime
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
¼ dl rødvinseddike½ dl rødvinseddike
1 dl brun farin2 dl brun farin
1½ dl ketchup3 dl ketchup
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. worchester sauce1 spsk. worchester sauce
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1½ spsk. sojasauce3 spsk. sojasauce
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.