Grillet forårslaks

Personer: 2
4


½ stk. laksefilet1 stk. laksefilet
1 spsk. sød chilisauce2 spsk. sød chilisauce
Salt og peber Salt og peber
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
¼ bundt Persille½ bundt Persille
¼ bundt dild½ bundt dild

Til grillen
1 folie bakke2 folie bakke
stanniol stanniol
optændingsvæskeblokke optændingsvæskeblokke
kul kul

Tilberedning

Tænd grillen op og lad den stå til kullene er glødende. Laksen skæres ud til bøffer, men behold skindsiden. Pensles med olie og evt. chilisauce på begge sider og krydres med salt og peber.

Pensles med sød chilisauce. Drys filetsiden med krydderurterne. Laksebøfferne lægges i en dobbelt foliebakke med olivenolie i bunden. Drys bøgeflis på kullene eller lav en lille stanniolbakke og kom bøgeflisen heri. Stanniolbakken placeres direkte på de varme grillkul. Sæt derefter foliebakken med laksen på grillristen og sæt låg på grillen. Lad laksebøfferne grille i 15 min. Når laksen tages af grillen, er foliebakken helt sort i bunden, så stil den på en bordskåner eller lignende, da den er meget varm.

Når laksen løftes af foliebakken med en palet, vil skindet blive siddende i bundet, så vær forsigtig. Serveres sammen med spinat a la creme.

Grillet forårslaks

Tilberedning

Tænd grillen op og lad den stå til kullene er glødende. Laksen skæres ud til bøffer, men behold skindsiden. Pensles med olie og evt. chilisauce på begge sider og krydres med salt og peber.

Pensles med sød chilisauce. Drys filetsiden med krydderurterne. Laksebøfferne lægges i en dobbelt foliebakke med olivenolie i bunden. Drys bøgeflis på kullene eller lav en lille stanniolbakke og kom bøgeflisen heri. Stanniolbakken placeres direkte på de varme grillkul. Sæt derefter foliebakken med laksen på grillristen og sæt låg på grillen. Lad laksebøfferne grille i 15 min. Når laksen tages af grillen, er foliebakken helt sort i bunden, så stil den på en bordskåner eller lignende, da den er meget varm.

Når laksen løftes af foliebakken med en palet, vil skindet blive siddende i bundet, så vær forsigtig. Serveres sammen med spinat a la creme.


Personer:


½ stk. laksefilet1 stk. laksefilet
1 spsk. sød chilisauce2 spsk. sød chilisauce
Salt og peber Salt og peber
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
¼ bundt Persille½ bundt Persille
¼ bundt dild½ bundt dild

Til grillen
1 folie bakke2 folie bakke
stanniol stanniol
optændingsvæskeblokke optændingsvæskeblokke
kul kul


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.