Grillet sild

Personer: 2
4


1 pakke sildefileter2 pakker sildefileter
4 tsk. dijonsennep8 tsk. dijonsennep
1 bundt dild2 bundter dild
1 spsk. revet peberrod2 spsk. revet peberrod
Salt og peber Salt og peber
2 bundter forårsløg4 bundter forårsløg

Til grillen
2 folie bakke4 folie bakke
stanniol stanniol
optændingsvæskeblokke optændingsvæskeblokke
kul kul

Tilberedning

Tænd grillen op og lad den stå til kullene er glødende. Klip finnerne af sildefileterne. Smør sildefileterne på filetsiden med dijonsennep og drys herefter med dild og revet peberrod. Krydres med salt og peber. Luk fileterne sammen på den brede side, så skindsiden vender udad, luk dem med tandstikkere.

Læg fileterne i dobbelt foliebakke og pensl godt med olivenolie i bunden. Læg de hele forårsløg ned i foliebakken og stænk med olie også. Drys pakken med bøgeflis ud over de glødende kul eller lav en lille stanniolbakke til bøgeflisen. Bakken sættes direkte ovenpå de varme grillkul. Sæt foliebakken på risten i grillen og læg låget på grillen. Grill sildefileterne i ca. 10 minutter. Når sildene tages af grillen, er foliebakken helt sort i bunden, så stil den på en bordskåner eller lignende, da den er meget varm.

Tip
Det er vigtigt, at der bruges 2 foliebakker, så du er sikker på at de holder tæt. Stænk godt med olie i bunden inden du lægger sildefileterne ovenpå.

Grillet sild

Tilberedning

Tænd grillen op og lad den stå til kullene er glødende. Klip finnerne af sildefileterne. Smør sildefileterne på filetsiden med dijonsennep og drys herefter med dild og revet peberrod. Krydres med salt og peber. Luk fileterne sammen på den brede side, så skindsiden vender udad, luk dem med tandstikkere.

Læg fileterne i dobbelt foliebakke og pensl godt med olivenolie i bunden. Læg de hele forårsløg ned i foliebakken og stænk med olie også. Drys pakken med bøgeflis ud over de glødende kul eller lav en lille stanniolbakke til bøgeflisen. Bakken sættes direkte ovenpå de varme grillkul. Sæt foliebakken på risten i grillen og læg låget på grillen. Grill sildefileterne i ca. 10 minutter. Når sildene tages af grillen, er foliebakken helt sort i bunden, så stil den på en bordskåner eller lignende, da den er meget varm.

Tip
Det er vigtigt, at der bruges 2 foliebakker, så du er sikker på at de holder tæt. Stænk godt med olie i bunden inden du lægger sildefileterne ovenpå.


Personer:


1 pakke sildefileter2 pakker sildefileter
4 tsk. dijonsennep8 tsk. dijonsennep
1 bundt dild2 bundter dild
1 spsk. revet peberrod2 spsk. revet peberrod
Salt og peber Salt og peber
2 bundter forårsløg4 bundter forårsløg

Til grillen
2 folie bakke4 folie bakke
stanniol stanniol
optændingsvæskeblokke optændingsvæskeblokke
kul kul


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.