Grillstegte kyllingelårsteaks med kartofler, tomat salsa og mynte creme

Personer: 2
4


Kyllingelårsteaks:
2 stk. kyllingelårsteaks4 stk. kyllingelårsteaks

Ovnbagte kartofler:
2 stk. bagekartofler4 stk. bagekartofler
½ dl revet parmesanost1 dl revet parmesanost
Olivenolie Olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Tomatsalsa:
1½ stk. tomater3 stk. tomater
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1½ tsk. stødt paprika3 tsk. stødt paprika
1 tsk. ingefær2 tsk. ingefær
½ stk. grøn chili1 stk. grøn chili
1½ spsk. persille3 spsk. persille
1 spsk. limesaft2 spsk. limesaft
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt

Mynte Creme:
1 dl cremefraiche2 dl cremefraiche
1½ dl mynte3 dl mynte
50 g fetaost100 g fetaost
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Kylling lårsteaks:
Krydr lårsteaks med salt efter smag. Grill lårsteaks med skindet nedad så skindet bliver sprødt. Vend og steg på kødsiden ved middelvarme i cirka 12 min. Kyllingen er klar og saftig når den har en kernetemperatur på 70°C.

Ovnbagte kartofler:
Sæt ovnen på 250°C. Skyl og rens kartoflerne godt, og skær dem i både. Krydr kartoflerne og læg dem ud på en bageplade. Pensle kartoflerne med olivenolie. Stegt dem midt i ovnen i cirka 25 minutter.
Top med salt og frisk revet parmesanost, når kartoflerne er stegt færdige.

Tomatsalsa:
Bland tomater og hvidløg sammen i en skål. Tilsæt paprika, ingefær, grøn chili og persille, olivenolie og limesaft. Bland det hele godt sammen og smag til med salt og peber.

Mynte creme:
Smuldr fetaost og bland med creme fraiche og mynte. Smag til med salt og peber.

Grillstegte kyllingelårsteaks med kartofler, tomat salsa og mynte creme

Tilberedning

Kylling lårsteaks:
Krydr lårsteaks med salt efter smag. Grill lårsteaks med skindet nedad så skindet bliver sprødt. Vend og steg på kødsiden ved middelvarme i cirka 12 min. Kyllingen er klar og saftig når den har en kernetemperatur på 70°C.

Ovnbagte kartofler:
Sæt ovnen på 250°C. Skyl og rens kartoflerne godt, og skær dem i både. Krydr kartoflerne og læg dem ud på en bageplade. Pensle kartoflerne med olivenolie. Stegt dem midt i ovnen i cirka 25 minutter.
Top med salt og frisk revet parmesanost, når kartoflerne er stegt færdige.

Tomatsalsa:
Bland tomater og hvidløg sammen i en skål. Tilsæt paprika, ingefær, grøn chili og persille, olivenolie og limesaft. Bland det hele godt sammen og smag til med salt og peber.

Mynte creme:
Smuldr fetaost og bland med creme fraiche og mynte. Smag til med salt og peber.


Personer:


Kyllingelårsteaks:
2 stk. kyllingelårsteaks4 stk. kyllingelårsteaks

Ovnbagte kartofler:
2 stk. bagekartofler4 stk. bagekartofler
½ dl revet parmesanost1 dl revet parmesanost
Olivenolie Olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Tomatsalsa:
1½ stk. tomater3 stk. tomater
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1½ tsk. stødt paprika3 tsk. stødt paprika
1 tsk. ingefær2 tsk. ingefær
½ stk. grøn chili1 stk. grøn chili
1½ spsk. persille3 spsk. persille
1 spsk. limesaft2 spsk. limesaft
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt

Mynte Creme:
1 dl cremefraiche2 dl cremefraiche
1½ dl mynte3 dl mynte
50 g fetaost100 g fetaost
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.