Grønne asparges med aiolidip og chorizopølse

Personer: 2
4


½ bundt grønne asparges1 bundt grønne asparges
¼ pakke chorizopølser½ pakke chorizopølser

Marinade
½ spsk. balsamico1 spsk. balsamico
1½ spsk. olie til stegning3 spsk. olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Aiolidip
½ stk. Kartoffel1 stk. Kartoffel
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
2 dl mayonnaise4 dl mayonnaise
Salt og peber Salt og peber

Pynt
basilikum basilikum
balsamico balsamico

Tilberedning

Rør mayonnaise, skal og saft fra en citron, knust hvidløg og en kogt og most kartoffel sammen og smag til med salt og peber. Sættes på køl gerne et par timer før servering. Chorizo skæres i skover og ristes på en pande til de er sprødstegt. Skær bunden af de grønne asparges og blancher dem (læg dem i kogende letsaltet vand i 2-3 minutter, hæld vandet fra og hæld koldt vand over de grønne asparges). Lav marinaden og hæld den over de blancherede asparges. Læg asparges og chorizopølse i et fad og pynt med lidt balsamico og basilikumblade. Serveres med aiolidip til.

Tips
Kan også serveres som en let forret.

Grønne asparges med aiolidip og chorizopølse

Tilberedning

Rør mayonnaise, skal og saft fra en citron, knust hvidløg og en kogt og most kartoffel sammen og smag til med salt og peber. Sættes på køl gerne et par timer før servering. Chorizo skæres i skover og ristes på en pande til de er sprødstegt. Skær bunden af de grønne asparges og blancher dem (læg dem i kogende letsaltet vand i 2-3 minutter, hæld vandet fra og hæld koldt vand over de grønne asparges). Lav marinaden og hæld den over de blancherede asparges. Læg asparges og chorizopølse i et fad og pynt med lidt balsamico og basilikumblade. Serveres med aiolidip til.

Tips
Kan også serveres som en let forret.


Personer:


½ bundt grønne asparges1 bundt grønne asparges
¼ pakke chorizopølser½ pakke chorizopølser

Marinade
½ spsk. balsamico1 spsk. balsamico
1½ spsk. olie til stegning3 spsk. olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Aiolidip
½ stk. Kartoffel1 stk. Kartoffel
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
2 dl mayonnaise4 dl mayonnaise
Salt og peber Salt og peber

Pynt
basilikum basilikum
balsamico balsamico


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.