Gris i karrykål

Personer: 2
4


200 g Friland hakket skinkekød max. 10 %400 g Friland hakket skinkekød max. 10 %
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. løg1 stk. løg
1½ tsk. karry3 tsk. karry
¼ tsk. stødt spidskommen½ tsk. stødt spidskommen
1½ dl oksebouillon3 dl oksebouillon
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
Smør til stegning Smør til stegning
25 g persille50 g persille
Salt Salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber

Tilberedning

Brun det hakkede svinekød grundigt i lidt fedtstof på en meget varm pande.

Hvidløg presses og løget hakkes. Kom løg og hvidløg ved kødet sammen med karry og spidskommen, og rør det rundt. Lad det svitse et par minutter, og hæld det derefter i et ildfast fad. Tilsæt også oksebouillon.
Kålen snittes helt tyndt og gulerødderne rives. Svits kål og gulerødder i fedtstoffet på en pande til det falder sammen. Det er muligt at det skal gøres af flere omgange. Hæld det over i fadet. Krydr med salt og friskkværnet peber, og vend det hele forsigtigt rundt.

Stil fadet med kål og hakket kød ind i ovnen ved 195 grader i cirka 40 minutter. Efter 20 minutter vendes det hele rundt og fadet kommer retur i ovnen.

Hak persillen og vend den i retten inden servering.

Tips
Erstat evt. spidskål med en anden kåltype fx savoykål eller hvidkål

Gris i karrykål

Tilberedning

Brun det hakkede svinekød grundigt i lidt fedtstof på en meget varm pande.

Hvidløg presses og løget hakkes. Kom løg og hvidløg ved kødet sammen med karry og spidskommen, og rør det rundt. Lad det svitse et par minutter, og hæld det derefter i et ildfast fad. Tilsæt også oksebouillon.
Kålen snittes helt tyndt og gulerødderne rives. Svits kål og gulerødder i fedtstoffet på en pande til det falder sammen. Det er muligt at det skal gøres af flere omgange. Hæld det over i fadet. Krydr med salt og friskkværnet peber, og vend det hele forsigtigt rundt.

Stil fadet med kål og hakket kød ind i ovnen ved 195 grader i cirka 40 minutter. Efter 20 minutter vendes det hele rundt og fadet kommer retur i ovnen.

Hak persillen og vend den i retten inden servering.

Tips
Erstat evt. spidskål med en anden kåltype fx savoykål eller hvidkål


Personer:


200 g Friland hakket skinkekød max. 10 %400 g Friland hakket skinkekød max. 10 %
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. løg1 stk. løg
1½ tsk. karry3 tsk. karry
¼ tsk. stødt spidskommen½ tsk. stødt spidskommen
1½ dl oksebouillon3 dl oksebouillon
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
Smør til stegning Smør til stegning
25 g persille50 g persille
Salt Salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.