Grøn wok med nudler

Personer: 4


200 g ungkvæg i tern400 g ungkvæg i tern
¼ pakke kalkunbacon½ pakke kalkunbacon
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
½ g broccoli400 g broccoli
100 g gulerødder200 g gulerødder
100 g pastinakker200 g pastinakker
1½ stk. forårsløg3 stk. forårsløg
5 g ingefær10 g ingefær
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
¼ stk. oksekødsbouillonterning½ stk. oksekødsbouillonterning
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
½ spsk. honning1 spsk. honning

Tilbehør
125 g nudler250 g nudler
12.5 g cashewnødder25 g cashewnødder
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
¼ bundt persille½ bundt persille

Tilberedning

Rens grøntsagerne. Skær broccoli i små buketter og skær de øvrige grøntsager i tynde strimler.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og dryp dem af i en sigte.

Varm olien i en wokpande og rist friskrevet ingefær, finthakket chili og presset hvidløg heri sammen med oksekød og strimlet kalkunbacon. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ved god varme og under jævnlig omrøring til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde, ca. 5 minutter.

Opløs oksebouillonterningen i ½ dl vand. Bland soja og honning i oksebouillonen og hæld sovsen ud over ingredienserne på panden. Rør rundt og kog op.

Vend nudlerne i retten og drys med grofthakkede cashewnødder, skyllet frisk koriander og persille.

Tips
Brug gerne fuldkornsnudler som alternativ til de almindelige lyse nudler.

Grøn wok med nudler

Tilberedning

Rens grøntsagerne. Skær broccoli i små buketter og skær de øvrige grøntsager i tynde strimler.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og dryp dem af i en sigte.

Varm olien i en wokpande og rist friskrevet ingefær, finthakket chili og presset hvidløg heri sammen med oksekød og strimlet kalkunbacon. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ved god varme og under jævnlig omrøring til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde, ca. 5 minutter.

Opløs oksebouillonterningen i ½ dl vand. Bland soja og honning i oksebouillonen og hæld sovsen ud over ingredienserne på panden. Rør rundt og kog op.

Vend nudlerne i retten og drys med grofthakkede cashewnødder, skyllet frisk koriander og persille.

Tips
Brug gerne fuldkornsnudler som alternativ til de almindelige lyse nudler.


Personer: 4


200 g ungkvæg i tern400 g ungkvæg i tern
¼ pakke kalkunbacon½ pakke kalkunbacon
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
½ g broccoli400 g broccoli
100 g gulerødder200 g gulerødder
100 g pastinakker200 g pastinakker
1½ stk. forårsløg3 stk. forårsløg
5 g ingefær10 g ingefær
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
¼ stk. oksekødsbouillonterning½ stk. oksekødsbouillonterning
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
½ spsk. honning1 spsk. honning

Tilbehør
125 g nudler250 g nudler
12.5 g cashewnødder25 g cashewnødder
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
¼ bundt persille½ bundt persille


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.