Grydesteg af nakkefilet med broccolisalat

Personer: 2
4


½ kg nakkefilet1 kg nakkefilet
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning
⅛ l madlavningsfløde¼ l madlavningsfløde
ribsgelé ribsgelé

Broccolisalat
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
5 dl cremefraiche 9%2.5 dl cremefraiche 9%
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ tsk. balsamico1 tsk. balsamico
50 g tranebær100 g tranebær
37.5 g pinjekerner75 g pinjekerner
12.5 g færdigstegt bacon25 g færdigstegt bacon

Tilberedning

Grydestegen
Brun stegen på alle sider i gyldent fedtstof i en gryde. Krydr med salt og peber.

Tilsæt 3 dl vand, dæmp varmen og steg i 1 time. Vend stegen og lad den simre yderligere ca. 50-60 min. til den er gennemstegt (Centrumstemperatur 80oC).

Tag stegen op. Tilsæt kulør og jævn saucen med lidt madlavningsfløde.

Smag til med salt og peber og evt. ribsgele. Server med kogte kartofler og broccolisalat.

Broccolisalat
1 broccolihoved i små buketter overhældes med kogende vand, og trækker ca. 15 min.

Afdrypper i sigte. 2-2½ dl cremefraiche 9% røres med 2 spsk. finthakket rødløg, 1 tsk. balsamico, ca. 100 g tranebær og ca. 75 g pinjekerner og/eller solsikkekerner.

Smag til med salt, peber og evt. citronsaft. Vend buketterne i dressingen.

Pynt med færdigstegt bacon.

Grydesteg af nakkefilet med broccolisalat

Tilberedning

Grydestegen
Brun stegen på alle sider i gyldent fedtstof i en gryde. Krydr med salt og peber.

Tilsæt 3 dl vand, dæmp varmen og steg i 1 time. Vend stegen og lad den simre yderligere ca. 50-60 min. til den er gennemstegt (Centrumstemperatur 80oC).

Tag stegen op. Tilsæt kulør og jævn saucen med lidt madlavningsfløde.

Smag til med salt og peber og evt. ribsgele. Server med kogte kartofler og broccolisalat.

Broccolisalat
1 broccolihoved i små buketter overhældes med kogende vand, og trækker ca. 15 min.

Afdrypper i sigte. 2-2½ dl cremefraiche 9% røres med 2 spsk. finthakket rødløg, 1 tsk. balsamico, ca. 100 g tranebær og ca. 75 g pinjekerner og/eller solsikkekerner.

Smag til med salt, peber og evt. citronsaft. Vend buketterne i dressingen.

Pynt med færdigstegt bacon.


Personer:


½ kg nakkefilet1 kg nakkefilet
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning
⅛ l madlavningsfløde¼ l madlavningsfløde
ribsgelé ribsgelé

Broccolisalat
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
5 dl cremefraiche 9%2.5 dl cremefraiche 9%
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ tsk. balsamico1 tsk. balsamico
50 g tranebær100 g tranebær
37.5 g pinjekerner75 g pinjekerner
12.5 g færdigstegt bacon25 g færdigstegt bacon


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.