Grydesteg med timian kartofler og grønt

Personer: 2
4


600 g ungkvæg grydesteg1200 g ungkvæg grydesteg
½ stk. løg1 stk. løg
½ kg gulerødder1 kg gulerødder
0.7 kg kartofler1.2 kg kartofler
½ pose frosne perleløg1 pose frosne perleløg
½ pose haricots verts1 pose haricots verts
1½ dl bouillon3 dl bouillon
6 dl vand3 dl vand
¼ l piskefløde½ l piskefløde
timian timian
ribsgelé ribsgelé
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Grydestegen krydres godt med salt og peber, brunes i fedtstof ved kraftig varme på alle sider.

2-3 flækkede gulerødder og et skivet løg brunes med et par minutter.

Varmen dæmpes og der tilsættes vand og bouillon. Lad det hele simre i 1,5-2 timer, skum af flere gange.

Skræl kartoflerne, kom dem i et ovnfast fad, hæld lidt olie over og drys med timian.

Skræl gulerødderne og kom dem ved. Bag kartofler & gulerødder ved 200-220 garder i 30-45 minutter til de er gyldne og møre.

Når stegen er færdig skal den hvile indpakket i staniol i 20 min inden udskæring. Svits perleløg og bønner i en pande.

Grøntsagerne fra gryden blendes med til saucen og piskefløde tilsættes.

Smages til med ribsgele og der jævnes evt. med lidt Maizena og tilsættes lidt madkulør.

Grydesteg med timian kartofler og grønt

Tilberedning

Grydestegen krydres godt med salt og peber, brunes i fedtstof ved kraftig varme på alle sider.

2-3 flækkede gulerødder og et skivet løg brunes med et par minutter.

Varmen dæmpes og der tilsættes vand og bouillon. Lad det hele simre i 1,5-2 timer, skum af flere gange.

Skræl kartoflerne, kom dem i et ovnfast fad, hæld lidt olie over og drys med timian.

Skræl gulerødderne og kom dem ved. Bag kartofler & gulerødder ved 200-220 garder i 30-45 minutter til de er gyldne og møre.

Når stegen er færdig skal den hvile indpakket i staniol i 20 min inden udskæring. Svits perleløg og bønner i en pande.

Grøntsagerne fra gryden blendes med til saucen og piskefløde tilsættes.

Smages til med ribsgele og der jævnes evt. med lidt Maizena og tilsættes lidt madkulør.


Personer:


600 g ungkvæg grydesteg1200 g ungkvæg grydesteg
½ stk. løg1 stk. løg
½ kg gulerødder1 kg gulerødder
0.7 kg kartofler1.2 kg kartofler
½ pose frosne perleløg1 pose frosne perleløg
½ pose haricots verts1 pose haricots verts
1½ dl bouillon3 dl bouillon
6 dl vand3 dl vand
¼ l piskefløde½ l piskefløde
timian timian
ribsgelé ribsgelé
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.