Hakkebøf med svampe a la creme

Personer: 2
4


½ kg hakket oksekød 15-18 %1 kg hakket oksekød 15-18 %
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
⅛ l piskefløde¼ l piskefløde
¾ stk. løg1½ stk. løg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ bundt persille1 bundt persille
½ spsk. chilipulver1 spsk. chilipulver
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
12.5 g smør25 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Hak løg, skær champignon og hvidløg i skiver og riv citronskal fra en hel citron.

Kødet blandes med lidt af løgene og halvdelen af den revne citronskal. Bland chilipulver i og en lille smule salt og peber. Saml kødet godt ved at slå det sammen i hænderne først, form det til 4 store bøffer, eller 8 mindre bøffer. Krydr med salt og peber.

Hvidløg og løg kommes i en sautérpande med lidt olivenolie. Steg det til de er gyldne. Kom svampene i og steg til de er gyldenbrune. Når de har stegt lidt kommes dijonsennep i. Kom fløden på panden med svampene. De skal stå til fløden begynder at tykne en lille smule. Kom lidt reven citronskal i. Krydr med en lille smule salt og peber og saucen er færdig.

Læg bøfferne på en pande, der er meget varm. Vend dem, når de er dejligt brune - skru så ned for varmen, så de ikke bliver brændte. Du bestemmer selv om de skal være røde eller medium indeni. Ca. 5 minutter på hver side, så er de medium. Kom smør på panden med hakkebøfferne. Hæld smør over bøfferne hele tiden, til de er sprøde de sidste 3 minutter – så bliver det verdens bedste hakkebøf. Husk at lade dem hvile i mindst 5 minutter før de spises, så saften bliver i kødet og ikke sejler rundt på tallerkenen.

Bøfferne anrettes og garneres med champignon a la creme. Pynt med lidt persille.

Tips
Hakkebøfferne kan brunes af og gøres færdige i ovnen.

Hvis du har noget syltet i køleskabet, kan du servere det til.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl

Hakkebøf med svampe a la creme

Tilberedning

Hak løg, skær champignon og hvidløg i skiver og riv citronskal fra en hel citron.

Kødet blandes med lidt af løgene og halvdelen af den revne citronskal. Bland chilipulver i og en lille smule salt og peber. Saml kødet godt ved at slå det sammen i hænderne først, form det til 4 store bøffer, eller 8 mindre bøffer. Krydr med salt og peber.

Hvidløg og løg kommes i en sautérpande med lidt olivenolie. Steg det til de er gyldne. Kom svampene i og steg til de er gyldenbrune. Når de har stegt lidt kommes dijonsennep i. Kom fløden på panden med svampene. De skal stå til fløden begynder at tykne en lille smule. Kom lidt reven citronskal i. Krydr med en lille smule salt og peber og saucen er færdig.

Læg bøfferne på en pande, der er meget varm. Vend dem, når de er dejligt brune - skru så ned for varmen, så de ikke bliver brændte. Du bestemmer selv om de skal være røde eller medium indeni. Ca. 5 minutter på hver side, så er de medium. Kom smør på panden med hakkebøfferne. Hæld smør over bøfferne hele tiden, til de er sprøde de sidste 3 minutter – så bliver det verdens bedste hakkebøf. Husk at lade dem hvile i mindst 5 minutter før de spises, så saften bliver i kødet og ikke sejler rundt på tallerkenen.

Bøfferne anrettes og garneres med champignon a la creme. Pynt med lidt persille.

Tips
Hakkebøfferne kan brunes af og gøres færdige i ovnen.

Hvis du har noget syltet i køleskabet, kan du servere det til.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl


Personer:


½ kg hakket oksekød 15-18 %1 kg hakket oksekød 15-18 %
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
⅛ l piskefløde¼ l piskefløde
¾ stk. løg1½ stk. løg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ bundt persille1 bundt persille
½ spsk. chilipulver1 spsk. chilipulver
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
12.5 g smør25 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.