Hakkedreng og co.

Personer: 2
4


250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
4 stk. gulerødder8 stk. gulerødder
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
¼ bundt Persille½ bundt Persille
½ kvist rosmarin1 kvist rosmarin
2 stk. æg4 stk. æg
½ spsk. æbleeddike1 spsk. æbleeddike
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skræl gulerødderne og skær dem evt. i stave. Skyl og pluk broccolien i mindre stykker - gerne med lidt stilk.

Form bøfferne. Kom en smule olivenolie og smør på panden. Tilsæt krydderurter, persille og en kvist rosmarin.

Kom gulerødderne på. De skal have lidt tid. Kom dernæst bøfferne på. Krydr med salt og peber.

Kom broccoli på panden og lad det hele stege lidt.

Kom fedtstof fra panden henover bøfferne, så de bliver dejligt saftige og sprøde. De skal steges i ca. 4 minutter på hver side.

Tag bøfferne og grøntsagerne op og anret på tallerkener. Riv ¼ citronskal hen over hver bøf.

Lad saucen blive på panden og slå 4 æg ud til spejlæg. Kom en lille smule æbleeddike ved. Når æggene er stegt lægges de oven på bøfferne.

Hakkedreng og co.

Tilberedning

Skræl gulerødderne og skær dem evt. i stave. Skyl og pluk broccolien i mindre stykker - gerne med lidt stilk.

Form bøfferne. Kom en smule olivenolie og smør på panden. Tilsæt krydderurter, persille og en kvist rosmarin.

Kom gulerødderne på. De skal have lidt tid. Kom dernæst bøfferne på. Krydr med salt og peber.

Kom broccoli på panden og lad det hele stege lidt.

Kom fedtstof fra panden henover bøfferne, så de bliver dejligt saftige og sprøde. De skal steges i ca. 4 minutter på hver side.

Tag bøfferne og grøntsagerne op og anret på tallerkener. Riv ¼ citronskal hen over hver bøf.

Lad saucen blive på panden og slå 4 æg ud til spejlæg. Kom en lille smule æbleeddike ved. Når æggene er stegt lægges de oven på bøfferne.


Personer:


250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
4 stk. gulerødder8 stk. gulerødder
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
¼ bundt Persille½ bundt Persille
½ kvist rosmarin1 kvist rosmarin
2 stk. æg4 stk. æg
½ spsk. æbleeddike1 spsk. æbleeddike
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.