Helstegt Ibérico Presa med salat på små kartofler

Personer: 2
4


½ kg Ibérico Presa1 kg Ibérico Presa
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
½ bundt timian1 bundt timian
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
200 g små kartofler med skræl400 g små kartofler med skræl
50 g mayonnaise100 g mayonnaise
½ spsk. cremefraiche1 spsk. cremefraiche
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ tsk. paprika1 tsk. paprika
½ tsk. hvid balsamicoeddike1 tsk. hvid balsamicoeddike
½ spsk. kapers1 spsk. kapers
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
½ bundt estragon1 bundt estragon
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Grisen gnides med salt og peber og brunes hårdt af på en pande med olivenolie. Når den er godt brunet af, lægges den i et ildfast fad på 1 bundt timian, saft og skal fra 1 citron og 8 fed hvidløg. Sæt den i ovnen på 220 grader i 25 minutter. Herefter tages den ud, vend den og lad den hvile i det ildfaste fad i 20 minutter inden du skærer i den. Hvis du skærer for tidligt, vil safterne løbe fra den, og vi ønsker at den skal være så saftig som mulig. Hvis man ønsker lidt mere gennemstegt kød, skal den have 35 minutter.

Tilbehør
Jeg har valgt et simpelt, men utroligt dejligt tilbehør - salat på små kartofler. Kog kartoflerne med skræl og skær dem dernæst i halve.

Mayonnaise, cremefraiche, sennep, saft og revet skal fra en citron røres godt sammen. Kom paprika, hvid balsamico, kapers, to finthakkede skalotteløg og hakket estragon ned i dressingen. Krydres med salt og peber. Kartoflerne vendes i til sidst.

Tips
Kan naturligvis også spises med andet godt fra REMA 1000s grøntafdeling.

Helstegt Ibérico Presa med salat på små kartofler

Tilberedning

Grisen gnides med salt og peber og brunes hårdt af på en pande med olivenolie. Når den er godt brunet af, lægges den i et ildfast fad på 1 bundt timian, saft og skal fra 1 citron og 8 fed hvidløg. Sæt den i ovnen på 220 grader i 25 minutter. Herefter tages den ud, vend den og lad den hvile i det ildfaste fad i 20 minutter inden du skærer i den. Hvis du skærer for tidligt, vil safterne løbe fra den, og vi ønsker at den skal være så saftig som mulig. Hvis man ønsker lidt mere gennemstegt kød, skal den have 35 minutter.

Tilbehør
Jeg har valgt et simpelt, men utroligt dejligt tilbehør - salat på små kartofler. Kog kartoflerne med skræl og skær dem dernæst i halve.

Mayonnaise, cremefraiche, sennep, saft og revet skal fra en citron røres godt sammen. Kom paprika, hvid balsamico, kapers, to finthakkede skalotteløg og hakket estragon ned i dressingen. Krydres med salt og peber. Kartoflerne vendes i til sidst.

Tips
Kan naturligvis også spises med andet godt fra REMA 1000s grøntafdeling.


Personer:


½ kg Ibérico Presa1 kg Ibérico Presa
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
½ bundt timian1 bundt timian
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
200 g små kartofler med skræl400 g små kartofler med skræl
50 g mayonnaise100 g mayonnaise
½ spsk. cremefraiche1 spsk. cremefraiche
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ tsk. paprika1 tsk. paprika
½ tsk. hvid balsamicoeddike1 tsk. hvid balsamicoeddike
½ spsk. kapers1 spsk. kapers
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
½ bundt estragon1 bundt estragon
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.