Herregårdskotelet med sauterede æbler, porrer, løg og abrikoser

Personer: 2
4


2 stk. herregårdskoteletter4 stk. herregårdskoteletter
¼ stk. hvidløg½ stk. hvidløg
1 stk. porre2 stk. porrer
1 stk. æble2 stk. æble
1 stk. løg2 stk. løg
½ stk. frisk abrikos1 stk. frisk abrikos
¼ stk. blomkål½ stk. blomkål
½ bundt timian1 bundt timian
Olie Olie

Tilberedning

Snit hvidløg og skær porrer i halve på langs. Æblerne skæres i kvarte uden kernehus og løgene skæres i både, blomkål i buketter og timian hakkes groft.

Krydr koteletterne med salt og peber og lad dem trække nogle minutter inden de steges i olivenolie.
Det er vigtigt at stege dem godt igennem ved ikke for høj varme i ca. 10 minutter. Husk også at stege koteletterne på højkant. Når koteletterne er færdigstegt, lægges de i et ildfast fad med lidt af fedtet fra stegningen. Gem også lidt af fedtet til stegning af grøntsagerne. Sæt koteletterne i ovnen i 8 minutter ved 150 grader.

Imens steges hvidløg, løg, blomkål og porrer ved høj varme i et par minutter. Skru ned og tilsæt nu timian, abrikoser og æbler og steg videre ved svag varme i 10 minutter.

Tag koteletterne ud af ovnen og lad dem hvile 5-8 minutter.

Anret nu det hele på middagstallerkener og servér straks.

Tips
Brug gerne en sautérpande eller jerngryde, da koteletterne sprøjter en del under stegning.

Retten er også velegnet som en sommerret med fx en lækker grøn salat med nybælgede ærter.

Herregårdskotelet med sauterede æbler, porrer, løg og abrikoser

Tilberedning

Snit hvidløg og skær porrer i halve på langs. Æblerne skæres i kvarte uden kernehus og løgene skæres i både, blomkål i buketter og timian hakkes groft.

Krydr koteletterne med salt og peber og lad dem trække nogle minutter inden de steges i olivenolie.
Det er vigtigt at stege dem godt igennem ved ikke for høj varme i ca. 10 minutter. Husk også at stege koteletterne på højkant. Når koteletterne er færdigstegt, lægges de i et ildfast fad med lidt af fedtet fra stegningen. Gem også lidt af fedtet til stegning af grøntsagerne. Sæt koteletterne i ovnen i 8 minutter ved 150 grader.

Imens steges hvidløg, løg, blomkål og porrer ved høj varme i et par minutter. Skru ned og tilsæt nu timian, abrikoser og æbler og steg videre ved svag varme i 10 minutter.

Tag koteletterne ud af ovnen og lad dem hvile 5-8 minutter.

Anret nu det hele på middagstallerkener og servér straks.

Tips
Brug gerne en sautérpande eller jerngryde, da koteletterne sprøjter en del under stegning.

Retten er også velegnet som en sommerret med fx en lækker grøn salat med nybælgede ærter.


Personer:


2 stk. herregårdskoteletter4 stk. herregårdskoteletter
¼ stk. hvidløg½ stk. hvidløg
1 stk. porre2 stk. porrer
1 stk. æble2 stk. æble
1 stk. løg2 stk. løg
½ stk. frisk abrikos1 stk. frisk abrikos
¼ stk. blomkål½ stk. blomkål
½ bundt timian1 bundt timian
Olie Olie


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.