Højrebsbøf med sommersalat

Personer: 2
4


2 stk. højrebsbøffer4 stk. højrebsbøffer
6 stk. kartofler12 stk. kartofler
1 stk. avocado2 stk. avocadoer
6 stk. hvide asparges12 stk. hvide asparges
6 stk. grønne asparges12 stk. grønne asparges
1 stk. springløg2 stk. springløg
1 spsk. frisk peberrod2 spsk. frisk peberrod
2 stk. grillede chili4 stk. grillede chili
Olie til stegning Olie til stegning
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Kartoflerne koges halvt færdige. Lad dem afkøle lidt, halvér dem alle og krydr med salt og peber. Skær citronen over og grill den på grillen med frugtkødet nedaf, til kødet er næsten sort. De grønne og hvide asparges koges 1 min. og vendes i lidt olivenolie og saften fra den grillede citron. Kartoflerne lægges på grillen sammen med højrebsbøfferne.
Husk at krydre med salt og peber. Steg de 4 chili, til de begynder at tage farve. Steg kødet efter egen smag og anret på 4 tallerkener asparges, avokado i skiver, fintsnittet springløg og lidt revet peberrod. Læg kartofler ved samt en højrebsbøf og top til sidst med en grillet chili. Servér straks.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Højrebsbøf med sommersalat

Tilberedning

Kartoflerne koges halvt færdige. Lad dem afkøle lidt, halvér dem alle og krydr med salt og peber. Skær citronen over og grill den på grillen med frugtkødet nedaf, til kødet er næsten sort. De grønne og hvide asparges koges 1 min. og vendes i lidt olivenolie og saften fra den grillede citron. Kartoflerne lægges på grillen sammen med højrebsbøfferne.
Husk at krydre med salt og peber. Steg de 4 chili, til de begynder at tage farve. Steg kødet efter egen smag og anret på 4 tallerkener asparges, avokado i skiver, fintsnittet springløg og lidt revet peberrod. Læg kartofler ved samt en højrebsbøf og top til sidst med en grillet chili. Servér straks.


Personer:


2 stk. højrebsbøffer4 stk. højrebsbøffer
6 stk. kartofler12 stk. kartofler
1 stk. avocado2 stk. avocadoer
6 stk. hvide asparges12 stk. hvide asparges
6 stk. grønne asparges12 stk. grønne asparges
1 stk. springløg2 stk. springløg
1 spsk. frisk peberrod2 spsk. frisk peberrod
2 stk. grillede chili4 stk. grillede chili
Olie til stegning Olie til stegning
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.