Julepølser

Personer: 2
4


½ pakke kålpølser1 pakke kålpølser
250 g landmedister500 g landmedister
¼ stk. knoldselleri½ stk. knoldselleri
1 stk. løg2 stk. løg
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
½ bundt timian1 bundt timian
¼ flaske hvidvin½ flaske hvidvin
¼ l vand½ l vand
⅛ stk. hvidkålshoved¼ stk. hvidkålshoved
50 g smør100 g smør
½ persille1 persille
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)
sennep sennep
rødbede rødbede

Tilberedning

Læg pølserne eller medisteren på en varm sauterpande og vend pølserne/ medisteren når den er gylden. Snit hvidkål fint, skær løg i halve og selleri i tern. Tilsæt alle øvrige ingredienser undtagen hvidkål, smør og persille. Lad retten simre stille og roligt i 20 minutter. Herefter tages pølserne op og skæres i passende stykker. Tilsæt hvidkål, smør samt hakket persille og kog det godt igennem i 7 minutter. Serveres straks med pølserne samt sennep og rødbeder til.

Tips
Denne ret kan serveres med kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)

Julepølser

Tilberedning

Læg pølserne eller medisteren på en varm sauterpande og vend pølserne/ medisteren når den er gylden. Snit hvidkål fint, skær løg i halve og selleri i tern. Tilsæt alle øvrige ingredienser undtagen hvidkål, smør og persille. Lad retten simre stille og roligt i 20 minutter. Herefter tages pølserne op og skæres i passende stykker. Tilsæt hvidkål, smør samt hakket persille og kog det godt igennem i 7 minutter. Serveres straks med pølserne samt sennep og rødbeder til.

Tips
Denne ret kan serveres med kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)


Personer:


½ pakke kålpølser1 pakke kålpølser
250 g landmedister500 g landmedister
¼ stk. knoldselleri½ stk. knoldselleri
1 stk. løg2 stk. løg
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
½ bundt timian1 bundt timian
¼ flaske hvidvin½ flaske hvidvin
¼ l vand½ l vand
⅛ stk. hvidkålshoved¼ stk. hvidkålshoved
50 g smør100 g smør
½ persille1 persille
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)
sennep sennep
rødbede rødbede


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.