Karryglaseret hamburgerryg

Personer: 2
4


½ stk. hamburgerryg1 stk. hamburgerryg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ dåse kidneybønner1 dåse kidneybønner
1 spsk. peberkorn2 spsk. peberkorn
½ bundt timian1 bundt timian
2 stk. laurbærblade4 stk. laurbærblade
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
Olie Olie

Marinade
1 dl mild chilisauce2 dl mild chilisauce
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1 tsk. dijonsennep2 tsk. dijonsennep
1½ spsk. karrypulver3 spsk. karrypulver
1 tsk. brun farin2 tsk. brun farin

Tilberedning

Hamburgerryggen koges i rigeligt vand en times tid sammen med peberkorn, laurbær og frisk timian.

Imens røres marinaden sammen til en jævn masse. Snit gulerødder på langs, snit hvidløg og rødløg og rens champignon. Tag hamburgerryggen op af vandet og lad den afkøle.

Snit hamburgerryggen halvt igennem med ca. 2 cm imellem hvert snit. Læg hamburgerryggen i et fad med en halv liter vand i bunden. Smør halvdelen af marinaden på hamburgerryggen og sæt den i ovnen i 30 minutter ved 180 grader. Efter 15 minutter smøres resten af marinaden på hamburgerryggen. Fordel de drænede kidneybønner, champignon, hvidløg, rødløg og gulerødder. Efter 15 minutter tages retten ud og der drysses med frisk koriander.

Tips
Hamburgerryggen kan koges dagen før. Denne ret er en anden variant af den traditionelle glaseret hamburgerryg. Ønskes en mildere marinade, kan du starte med at bruge halvdelen af chilisaucen.

Karryglaseret hamburgerryg

Tilberedning

Hamburgerryggen koges i rigeligt vand en times tid sammen med peberkorn, laurbær og frisk timian.

Imens røres marinaden sammen til en jævn masse. Snit gulerødder på langs, snit hvidløg og rødløg og rens champignon. Tag hamburgerryggen op af vandet og lad den afkøle.

Snit hamburgerryggen halvt igennem med ca. 2 cm imellem hvert snit. Læg hamburgerryggen i et fad med en halv liter vand i bunden. Smør halvdelen af marinaden på hamburgerryggen og sæt den i ovnen i 30 minutter ved 180 grader. Efter 15 minutter smøres resten af marinaden på hamburgerryggen. Fordel de drænede kidneybønner, champignon, hvidløg, rødløg og gulerødder. Efter 15 minutter tages retten ud og der drysses med frisk koriander.

Tips
Hamburgerryggen kan koges dagen før. Denne ret er en anden variant af den traditionelle glaseret hamburgerryg. Ønskes en mildere marinade, kan du starte med at bruge halvdelen af chilisaucen.


Personer:


½ stk. hamburgerryg1 stk. hamburgerryg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ dåse kidneybønner1 dåse kidneybønner
1 spsk. peberkorn2 spsk. peberkorn
½ bundt timian1 bundt timian
2 stk. laurbærblade4 stk. laurbærblade
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
Olie Olie

Marinade
1 dl mild chilisauce2 dl mild chilisauce
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1 tsk. dijonsennep2 tsk. dijonsennep
1½ spsk. karrypulver3 spsk. karrypulver
1 tsk. brun farin2 tsk. brun farin


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.