Glutenfri kartoffel-porresuppe

Personer: 2
4


½ kg Kartofler1 kg Kartofler
1 stk. porre2 stk. porrer
½ stk. løg1 stk. løg
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ l vand1 l vand
½ spsk. frisk ingefær1 spsk. frisk ingefær
¼ stk. frisk chili½ stk. frisk chili
1.75 dl fløde3.5 dl fløde
2.5 skiver serranoskinke5 skiver serranoskinke
1 spsk. olie2 spsk. olie

Tilberedning

Skræl og skær kartoflerne ud i mindre stykker. Kom dem i en gryde med vand og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet ud og skyl kartoflerne under koldt vand.

Hak løg og hvidløg groft samt snit det hvide på porrerne. I en stor gryde opvarmes olien og løg samt hvidløg sauteres i omkring 5 minutter på middel varme. Rør godt rundt, så de ikke bliver brændt på. Tilsæt porrer, ingefær, chili og kartofler og lad dem sautere under omrøring i 5 minutter.

I ovnen varmes serranoskinken i 10-12 minutter på 175 grader og det grønne på porrerne skylles grundigt og snittes fint.

Tilsæt vand og lad det koge i omkring 20 minutter eller til kartoflerne er gennemkogte. Blend det hele sammen til en blød og cremet masse og tilsæt fløde. Rør grundigt rundt og sæt gryden tilbage på svag varme i 5 minutter under omrøring.

Top med serranoskinke og det grønne fra porren inden servering.

Glutenfri kartoffel-porresuppe

Tilberedning

Skræl og skær kartoflerne ud i mindre stykker. Kom dem i en gryde med vand og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet ud og skyl kartoflerne under koldt vand.

Hak løg og hvidløg groft samt snit det hvide på porrerne. I en stor gryde opvarmes olien og løg samt hvidløg sauteres i omkring 5 minutter på middel varme. Rør godt rundt, så de ikke bliver brændt på. Tilsæt porrer, ingefær, chili og kartofler og lad dem sautere under omrøring i 5 minutter.

I ovnen varmes serranoskinken i 10-12 minutter på 175 grader og det grønne på porrerne skylles grundigt og snittes fint.

Tilsæt vand og lad det koge i omkring 20 minutter eller til kartoflerne er gennemkogte. Blend det hele sammen til en blød og cremet masse og tilsæt fløde. Rør grundigt rundt og sæt gryden tilbage på svag varme i 5 minutter under omrøring.

Top med serranoskinke og det grønne fra porren inden servering.


Personer:


½ kg Kartofler1 kg Kartofler
1 stk. porre2 stk. porrer
½ stk. løg1 stk. løg
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ l vand1 l vand
½ spsk. frisk ingefær1 spsk. frisk ingefær
¼ stk. frisk chili½ stk. frisk chili
1.75 dl fløde3.5 dl fløde
2.5 skiver serranoskinke5 skiver serranoskinke
1 spsk. olie2 spsk. olie


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.