Kartoffelsalat med æg, grønt og hytteost - 4 personer

Kartoffelsalat
325 g små kartofler med skræl650 g små kartofler med skræl
100 g haritcots verts200 g haritcots verts
¾ tsk. fint salt1½ tsk. fint salt
2 stk. æg4 stk. æg
½ rødløg1 rødløg
½ stk. æble1 stk. æble
125 g agurk250 g agurk
12.5 g græskarkerner25 g græskarkerner
Dressing af hytteost
200 g hytteost400 g hytteost
1 tsk. dijonsennep2 tsk. dijonsennep
½ bundt persille1 bundt persille
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
Tilbehør
2 g fuldkornsrugbrød200 g fuldkornsrugbrød
Nøglehulsopskrift - 4 oktober 2013
Tilberedning
Kog kartoflerne 15-20 minutter i vand tilsat 1 tsk. fint salt samt bønnerne i ca. 2-3 minutter i vand tilsat ½ tsk. fint salt og afkøl dem herefter.Kog æggene i 8 minutter og afkøl dem straks i koldt vand.
Rens æblet og løget og skær dem i terninger sammen med agurk. Skær de afkølede kartofler i skiver, halver bønnerne og skær æg i store tern. Rist græskarkernerne på en tør pande. Fordel ingredienser lagvis i en skål og top med græskarkerner.
Rør hytteost med dijonsennep og hakket persille. Smag dressingen til med ½ tsk. fint salt og peber.
Fordel den herefter over salaten.
Server med ristet fuldkornsrugbrød.
Kartoffelsalat med æg, grønt og hytteost - 4 personer

Tilberedning
Kog kartoflerne 15-20 minutter i vand tilsat 1 tsk. fint salt samt bønnerne i ca. 2-3 minutter i vand tilsat ½ tsk. fint salt og afkøl dem herefter.Kog æggene i 8 minutter og afkøl dem straks i koldt vand.
Rens æblet og løget og skær dem i terninger sammen med agurk. Skær de afkølede kartofler i skiver, halver bønnerne og skær æg i store tern. Rist græskarkernerne på en tør pande. Fordel ingredienser lagvis i en skål og top med græskarkerner.
Rør hytteost med dijonsennep og hakket persille. Smag dressingen til med ½ tsk. fint salt og peber.
Fordel den herefter over salaten.
Server med ristet fuldkornsrugbrød.
Personer:
Kartoffelsalat
325 g små kartofler med skræl650 g små kartofler med skræl
100 g haritcots verts200 g haritcots verts
¾ tsk. fint salt1½ tsk. fint salt
2 stk. æg4 stk. æg
½ rødløg1 rødløg
½ stk. æble1 stk. æble
125 g agurk250 g agurk
12.5 g græskarkerner25 g græskarkerner
Dressing af hytteost
200 g hytteost400 g hytteost
1 tsk. dijonsennep2 tsk. dijonsennep
½ bundt persille1 bundt persille
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
Tilbehør
2 g fuldkornsrugbrød200 g fuldkornsrugbrød