Kartoffelsalat med æg, grønt og hytteost

Personer: 2
4


Kartoffelsalat
325 g små kartofler med skræl650 g små kartofler med skræl
100 g haritcots verts200 g haritcots verts
¾ tsk. fint salt1½ tsk. fint salt
2 stk. æg4 stk. æg
½ rødløg1 rødløg
½ stk. æble1 stk. æble
125 g agurk250 g agurk
12.5 g græskarkerner25 g græskarkerner

Dressing af hytteost
200 g hytteost400 g hytteost
1 tsk. dijonsennep2 tsk. dijonsennep
½ bundt persille1 bundt persille
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
peber peber

Tilbehør
100 g fuldkornsrugbrød200 g fuldkornsrugbrød

Tilberedning

Kog kartoflerne 15-20 minutter i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.) samt bønnerne i ca. 2-3 minutter i vand tilsat 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.) og afkøl dem herefter.

Kog æggene i 8 minutter og afkøl dem straks i koldt vand.

Rens æblet og løget og skær dem i terninger sammen med agurk. Skær de afkølede kartofler i skiver, halver bønnerne og skær æg i store tern. Rist græskarkernerne på en tør pande. Fordel ingredienserne lagvis i en skål og top med græskarkerner.

Rør hytteost med dijonsennep og hakket persille. Smag dressingen til med 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.) og peber.
Fordel den herefter over salaten.

Server med ristet fuldkornsrugbrød.

Kartoffelsalat med æg, grønt og hytteost

Tilberedning

Kog kartoflerne 15-20 minutter i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.) samt bønnerne i ca. 2-3 minutter i vand tilsat 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.) og afkøl dem herefter.

Kog æggene i 8 minutter og afkøl dem straks i koldt vand.

Rens æblet og løget og skær dem i terninger sammen med agurk. Skær de afkølede kartofler i skiver, halver bønnerne og skær æg i store tern. Rist græskarkernerne på en tør pande. Fordel ingredienserne lagvis i en skål og top med græskarkerner.

Rør hytteost med dijonsennep og hakket persille. Smag dressingen til med 1/4 tsk. fint salt til 2 pers. (½ tsk. til 4 pers.) og peber.
Fordel den herefter over salaten.

Server med ristet fuldkornsrugbrød.


Personer:


Kartoffelsalat
325 g små kartofler med skræl650 g små kartofler med skræl
100 g haritcots verts200 g haritcots verts
¾ tsk. fint salt1½ tsk. fint salt
2 stk. æg4 stk. æg
½ rødløg1 rødløg
½ stk. æble1 stk. æble
125 g agurk250 g agurk
12.5 g græskarkerner25 g græskarkerner

Dressing af hytteost
200 g hytteost400 g hytteost
1 tsk. dijonsennep2 tsk. dijonsennep
½ bundt persille1 bundt persille
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
peber peber

Tilbehør
100 g fuldkornsrugbrød200 g fuldkornsrugbrød


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.