Klassisk andesteg

Personer: 2
4


1500 g andesteg3000 g andesteg
1½ stk. løg3 stk. løg
¼ stk. hvidløg½ stk. hvidløg
½ stk. sveske1 stk. sveske
2 stk. æble4 stk. æble
1 spsk. peberkorn2 spsk. peberkorn
½ spsk. salt1 spsk. salt
½ l kyllingefond1 l kyllingefond
½ bundt timian1 bundt timian

Tilbehør
½ pose taffelchips1 pose taffelchips

Tilberedning

Optø anden og skær løg og æbler i både. Udsten svesker. Tænd ovnen på 200 grader. Anden fyldes med salt, peber, svesker, 2 æbler, 1 løg, et halvt bundt timian og et halvt hvidløg. Anden lægges på en bradepande med kyllingefond eller vand i bunden.

Den anden halvdel af timian lægges under anden. Anden lægges med brystet nedaf. Læg resten af æbler og løg i bradepanden samt indmaden fra anden.

Sæt anden i ovnen og tag den ud efter en halv time. Anden vendes om med brystsiden opad. Herefter sættes anden tilbage i ovnen og steger videre i halvanden time. Med jævne mellemrum hældes væden fra bradepanden over anden. Undlad at gøre dette den sidste halve time.

Hvis skindet ikke er sprødt, tændes der for ovnens grill. Stå hele tiden ved ovnen og lad lågen stå på klem. Anden brænder meget let på. Tag nu anden ud efter ca. 4-5 minutter.

Lad den hvile mindst 20 minutter inden den skæres ud. Skær lår og vinger fra og herefter brystet i passende stykker. Anret andestykker og andefyldet på et fad.


Tip
Lun Taffelchips i ovnen inden servering.

Se videoopskriften

Klassisk andesteg

Tilberedning

Optø anden og skær løg og æbler i både. Udsten svesker. Tænd ovnen på 200 grader. Anden fyldes med salt, peber, svesker, 2 æbler, 1 løg, et halvt bundt timian og et halvt hvidløg. Anden lægges på en bradepande med kyllingefond eller vand i bunden.

Den anden halvdel af timian lægges under anden. Anden lægges med brystet nedaf. Læg resten af æbler og løg i bradepanden samt indmaden fra anden.

Sæt anden i ovnen og tag den ud efter en halv time. Anden vendes om med brystsiden opad. Herefter sættes anden tilbage i ovnen og steger videre i halvanden time. Med jævne mellemrum hældes væden fra bradepanden over anden. Undlad at gøre dette den sidste halve time.

Hvis skindet ikke er sprødt, tændes der for ovnens grill. Stå hele tiden ved ovnen og lad lågen stå på klem. Anden brænder meget let på. Tag nu anden ud efter ca. 4-5 minutter.

Lad den hvile mindst 20 minutter inden den skæres ud. Skær lår og vinger fra og herefter brystet i passende stykker. Anret andestykker og andefyldet på et fad.


Tip
Lun Taffelchips i ovnen inden servering.


Personer:


1500 g andesteg3000 g andesteg
1½ stk. løg3 stk. løg
¼ stk. hvidløg½ stk. hvidløg
½ stk. sveske1 stk. sveske
2 stk. æble4 stk. æble
1 spsk. peberkorn2 spsk. peberkorn
½ spsk. salt1 spsk. salt
½ l kyllingefond1 l kyllingefond
½ bundt timian1 bundt timian

Tilbehør
½ pose taffelchips1 pose taffelchips


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.