Klassisk flæskesteg

Personer: 2
4


½ stk. flæskesteg1 stk. flæskesteg
½ bundt timian1 bundt timian
½ stk. løg1 stk. løg
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ spsk. peberkorn1 spsk. peberkorn
4 stk. laurbærblade8 stk. laurbærblade
groft salt groft salt
peber peber
½ l kyllingefond1 l kyllingefond

Tilberedning

Læg flæskestegen med sværen nedad i bradepanden og hæld kyllingefonden (eller vand) over. Skær løg i både og halver hvidløg. Tilsæt timian, løg, hvidløg og peberkorn. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tag flæskestegen ud af ovnen, vend den med sværen opad. Stik den med laurbærblade og drys godt med salt og peber ud over sværen. Sæt den tilbage i ovnen i ca. en time til sværen er helt sprød.

Hvis sværen ikke er sprød, tændes der for ovnens grill. Stå hele tiden ved ovnen og lad lågen stå på klem. Sværen brænder meget let på. Tag nu stegen ud efter ca. 4-5 minutter og læg den på et spækbræt. Lad den hvile i 20 minutter. Det er meget vigtigt, at der ikke skæres i den før. Ellers mister stegen al sin saft og kraft.

Se videoopskriften

Klassisk flæskesteg

Tilberedning

Læg flæskestegen med sværen nedad i bradepanden og hæld kyllingefonden (eller vand) over. Skær løg i både og halver hvidløg. Tilsæt timian, løg, hvidløg og peberkorn. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tag flæskestegen ud af ovnen, vend den med sværen opad. Stik den med laurbærblade og drys godt med salt og peber ud over sværen. Sæt den tilbage i ovnen i ca. en time til sværen er helt sprød.

Hvis sværen ikke er sprød, tændes der for ovnens grill. Stå hele tiden ved ovnen og lad lågen stå på klem. Sværen brænder meget let på. Tag nu stegen ud efter ca. 4-5 minutter og læg den på et spækbræt. Lad den hvile i 20 minutter. Det er meget vigtigt, at der ikke skæres i den før. Ellers mister stegen al sin saft og kraft.


Personer:


½ stk. flæskesteg1 stk. flæskesteg
½ bundt timian1 bundt timian
½ stk. løg1 stk. løg
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ spsk. peberkorn1 spsk. peberkorn
4 stk. laurbærblade8 stk. laurbærblade
groft salt groft salt
peber peber
½ l kyllingefond1 l kyllingefond


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.