Knasende godt knækbrød med børges bønnepostej

Personer: 2
4


Knækbrød
¼ dl havregryn½ dl havregryn
¼ g sesamfrø½ g sesamfrø
¼ dl hørfrø½ dl hørfrø
¼ dl solsikkekerner½ dl solsikkekerner
¼ dl græskarkerner½ dl græskarkerner
⅔ dl hvedemel1.3 dl hvedemel
½ dl vand1 dl vand
¼ dl olie½ dl olie
¼ tsk. bagepulver½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt½ tsk. salt

Bønnepostej
¼ dåse kidneybønner½ dåse kidneybønner
¼ fed hvidløg½ fed hvidløg
⅛ dl saltede peanuts¼ dl saltede peanuts
1 spsk. olie2 spsk. olie
¼ tsk. stødt paprika½ tsk. stødt paprika
⅛ tsk. salt¼ tsk. salt
stødt chili stødt chili

Tilberedning

Knækbrød
Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.
Hæld havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og hvedemel i en skål og rør rundt.
Tilsæt vand, olie, bagepulver og salt og rør det hele sammen.
Læg bagepapir på bordet og hæld dejen ud herpå. Læg et stykke bagepapir ovenpå dejen.
Udrul dejen med en kagerulle til den ca. er ½ cm tyk over det hele.
Rids i dejen med en kniv, ca. 24 lige store stykker.
Find en bageplade og læg bagepapiret med dejen på. Tag det øverste papir af.
Sæt den i ovnen og bag knækbrødet i 20 minutter, til det er sprødt.
Lad knækbrødet køle af på en bagerist.

Børges bønnepostej
Åbn dåsen med kidneybønner.
Hæld vandet fra og kom bønnerne i en skål.
Pres hvidløget og bland med bønnerne.
Tilsæt peanuts, olie, paprika, salt og eventuelt chilipulver.
Blend med stavblenderen, til massen er ensartet. Smag til.
Kan nu serveres med knækbrød.

Knasende godt knækbrød med børges bønnepostej

Tilberedning

Knækbrød
Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.
Hæld havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og hvedemel i en skål og rør rundt.
Tilsæt vand, olie, bagepulver og salt og rør det hele sammen.
Læg bagepapir på bordet og hæld dejen ud herpå. Læg et stykke bagepapir ovenpå dejen.
Udrul dejen med en kagerulle til den ca. er ½ cm tyk over det hele.
Rids i dejen med en kniv, ca. 24 lige store stykker.
Find en bageplade og læg bagepapiret med dejen på. Tag det øverste papir af.
Sæt den i ovnen og bag knækbrødet i 20 minutter, til det er sprødt.
Lad knækbrødet køle af på en bagerist.

Børges bønnepostej
Åbn dåsen med kidneybønner.
Hæld vandet fra og kom bønnerne i en skål.
Pres hvidløget og bland med bønnerne.
Tilsæt peanuts, olie, paprika, salt og eventuelt chilipulver.
Blend med stavblenderen, til massen er ensartet. Smag til.
Kan nu serveres med knækbrød.


Personer:


Knækbrød
¼ dl havregryn½ dl havregryn
¼ g sesamfrø½ g sesamfrø
¼ dl hørfrø½ dl hørfrø
¼ dl solsikkekerner½ dl solsikkekerner
¼ dl græskarkerner½ dl græskarkerner
⅔ dl hvedemel1.3 dl hvedemel
½ dl vand1 dl vand
¼ dl olie½ dl olie
¼ tsk. bagepulver½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt½ tsk. salt

Bønnepostej
¼ dåse kidneybønner½ dåse kidneybønner
¼ fed hvidløg½ fed hvidløg
⅛ dl saltede peanuts¼ dl saltede peanuts
1 spsk. olie2 spsk. olie
¼ tsk. stødt paprika½ tsk. stødt paprika
⅛ tsk. salt¼ tsk. salt
stødt chili stødt chili


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.