Kokos/karry kylling

Personer: 2
4


350 g kyllinge inderfilet700 g kyllinge inderfilet
1 bakke champignoner2 bakker champignoner
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
1 stk. løg2 stk. løg
½ dåse bambusskud1 dåse bambusskud
3.5 fed hvidløg7 fed hvidløg
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
⅛ glas thai red cooking sauce¼ glas thai red cooking sauce
⅛ l hønsebouillon¼ l hønsebouillon
¼ tsk. sambal oelek½ tsk. sambal oelek
1 spsk. karry2 spsk. karry
½ stk. snackpeber1 stk. snackpeber
¼ stk. spidskål½ stk. spidskål

Pynt
frisk koriander frisk koriander

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon, fordel broccoli i små buketter, skær forårsløg i skiver, snit spidskål fint og hæld væden fra bambusskuddene.
Kyllingeinderfileterne puttes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser (vent med grøntsagerne til sidst). Lad retten koge op, skru ned og lad det hele simre i 20 minutter. Tilsæt nu grøntsagerne og lad dem simre med i 5 minutter. Tilsæt koriander og servér straks.

Tip
Der kan evt. serveres kogte ris til.
Spidskål kan erstattes med hvidkål.

Kokos/karry kylling

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon, fordel broccoli i små buketter, skær forårsløg i skiver, snit spidskål fint og hæld væden fra bambusskuddene.
Kyllingeinderfileterne puttes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser (vent med grøntsagerne til sidst). Lad retten koge op, skru ned og lad det hele simre i 20 minutter. Tilsæt nu grøntsagerne og lad dem simre med i 5 minutter. Tilsæt koriander og servér straks.

Tip
Der kan evt. serveres kogte ris til.
Spidskål kan erstattes med hvidkål.


Personer:


350 g kyllinge inderfilet700 g kyllinge inderfilet
1 bakke champignoner2 bakker champignoner
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
1 stk. løg2 stk. løg
½ dåse bambusskud1 dåse bambusskud
3.5 fed hvidløg7 fed hvidløg
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
⅛ glas thai red cooking sauce¼ glas thai red cooking sauce
⅛ l hønsebouillon¼ l hønsebouillon
¼ tsk. sambal oelek½ tsk. sambal oelek
1 spsk. karry2 spsk. karry
½ stk. snackpeber1 stk. snackpeber
¼ stk. spidskål½ stk. spidskål

Pynt
frisk koriander frisk koriander


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.